0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  9:20 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 10:21:40             شماره‌ خبر :1014816
پايان خرداد؛ مهلت ارسال چكيده مقالات همايش بين‌المللی پزشكی حج و زيارت

گروه سلامت: دبير اجرائی نخستين همايش بين‌المللی پزشكی حج و زيارت كشورهای اسلامی گفت: تاكنون چكيده 30 مقاله به دبيرخانه همايش بين‌المللی پزشكی حج و زيارت كشورهای اسلامی ارسال شده است و علاقمندان می‌توانند تا تا پايان خردادماه برای ارسال آثار خود اقدام كنند.

امين‌رضا طباطبايی، دبير اجرائی نخستين همايش بين‌المللی پزشكی حج و زيارت كشورهای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به اين مطلب، گفت: مقدمات برگزاری نخستين همايش بين‌المللی پزشكی حج و زيارت كشورهای اسلامی برای دعوت از 250 كشور اسلامی در حال انجام است.

طباطبايی با اشاره به اينكه ارسال چكيده مقالات همچنان ادامه دارد، گفت: تا كنون چكيده 30 مقاله به دبيرخانه همايش بين‌المللی پزشكی حج و زيارت كشورهای اسلامی ارسال شده است و پيش‌بينی می‌شود تا مهلت باقيمانده برای ارسال چكيده مقالات تعداد مقالات بيشتری به پايگاه اينترنتی مربوط ارسال شود.

وی اضافه كرد: علاقمندان می‌توانند تا پايان خردادماه جاری از طريق پايگاه اينترنتی همايش به آدرس www.hmc91.ir مقالات خود را برای شركت در اين همايش ارسال و پس از تاييد اوليه تا پايان تيرماه نسبت به ارسال اصل مقالات اقدام كنند.

بيماری‌های شايع در حج و سفرهای زيارتی، بهداشت در حج و سفرهای زيارتی، نظام مديريت سلامت در حج و سفرهای زيارتی، پرستاری در حج و سفرهای زيارتی، جنبه‌های فقهی، پزشكی حج و آموزش و پژوهش سلامت در حج از جمله محورهای ارسال مقالات است.

يادآور می‌شود، نخستين همايش بين‌المللی پزشكی حج و زيارت كشورهای اسلامی از 15 تا 17 شهريور‌ماه جاری در سالن اجلاس سران تهران برگزار می‌شود.

  
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها