پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391 8:59 PM
| چهارشنبه 03 خرداد 1391 09:24:13 شماره خبر :1014772 | ||
| حسين ابراهيمی: مجلس هشتم در حوزه بيداری اسلامی عملكرد منطقی و قابل قبولی داشت |
||
|
گروه سياسی: نايبرئيس كميسيون امنيت ملی مجلس تصريح كرد: در حوزه بيداری اسلامی مجلس هشتم توانست در اين كشورها ارتباطات لازم را برقرار كند و همچنين از انديشمندان و نخبگان كشورهای انقلابی دعوتهای زيادی صورت گرفت و در مجموع اقداماتی منطقی و حسابشدهای انجام شد.
حجتالاسلام والمسلمين حسين ابراهيمی، نايبرئيس دوم كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، درباره عملكرد كميسيون امنيت ملی مجلس هشتم گفت: مجلس و كميسيون در مسائل سياست خارجی مبتنی بر سياستهای كلان نظام موضع گرفتند و هر جا كه نياز به موضعگيری بوده كميسيون موضع گرفته و هر جا لازم بوده است كه هيئتی اعزام شود اين كار صورت گرفته است و در موارد متعدد نيز بيانيههايی صادر شده است. وی اظهار كرد: دليل بر اينكه كميسيون در سياست خارجی خوب عمل كرده، تشكر مقام معظم رهبری در ديدار نمايندگان از مواضع داخلی و خارجی مجلس بوده است. اين دليلی بر آن است كه مواضع مجلس هشتم در سياست خارجی مواضعی در راستای سياستهای كلان نظام بوده است و مواضعی عقلانی، حسابشده و به دور از افراط و تفريط گرفته شده است. ابراهيمی درباره عملكرد كميسيون در تحولات بيداری اسلامی گفت: در اين زمينه كميسيون بيشترين تلاش را كرده است و در اين راستا مبتنی بر فرمايشات مقام معظم رهبری در حد توان خود عمل كرده است. وی ادامه داد: من معتقدم در بيداری اسلامی كميسيون توانست در اين كشورها ارتباطات لازم را برقرار كند و خود من به شخصه مأموريتهايی به اين كشورها داشتم و ديدارهای خوبی صورت گرفت. همچنين از انديشمندان و نخبگان كشورهای انقلابی دعوتهای زيادی صورت گرفت و ارتباطاتی با برخی افراد گرفته شد و در مجموع اقداماتی منطقی و حسابشده در اين زمينه انجام گرفت. عضو فراكسيون روحانيون مجلس درباره عملكرد مجلس هشتم در حوزه فرهنگی گفت: در حوزه فرهنگ دو عرصه وجود دارد. يكی عرصه نظارت است كه مجلس دارد و در اين راستا تلاشهای زيادی شد و از وزرای كشور، ارشاد و برخی ديگر از وزرای مربوطه در اين زمينه دعوت شد. اما عرصه ديگر عرصه اجراست كه در اين حوزه عملكرد نامطلوبی را شاهد بوديم. وی درباره دلايل عملكردنامناسب اجرايی عنوان كرد: دولت هيچگاه در مسائل فرهنگی به معنی مظاهر اجتماعی آن مانند عفاف و حجاب نقش فعالی ايفا نكرد و پيگيریهای لازم را نكرد، چه در دورهای كه مصوبه عفاف و حجاب توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در اختيار وزارت ارشاد قرار گرفت و چه پس از آن كه در اختيار وزارت كشور قرار گرفت در هيچ كجا در صحنه اجرايی بروز و ظهوری در زمينه نهادينه كردن فرهنگ عفاف و حجاب شاهد نبوديم. وی درباره اولويتهای مجلس نهم اظهار كرد: به نظر من اولين اولويت مجلس نهم بايد مسائل اقتصادی باشد به ويژه اينكه چند سال است كه مقام معظم رهبری در شعارهای سال به مسائل اقتصادی مانند بهرهوری، اصلاح الگوی مصرف، جهاد اقتصادی و توليد ملی توجه ويژه كردهاند و همچنين اين دهه نيز دهه پيشرفت و عدالت نامگذاری شده است. بنابراين به عقيده من اولويت مجلس نهم مسئله اقتصاد است كه مسئله اشتغال، تورم در قالب همين مسئله اقتصادی است. حجتالاسلام ابراهيمی اظهار كرد: اولويت دوم مجلس نهم نيز به نظر من مسائل فرهنگی بايد باشد. و بايد فرهنگ بسيار جدی گرفته شود و اينگونه نباشد كه هنگام تخصيص بودجه به همه مسائل بودجه اختصاص يابد اما وقتی به مسائل فرهنگی رسيدند بگويند بودجه لازم را نداريم. وی در پايان تأكيد كرد: تغيير و بهبود فرهنگ جامعه با تخصيص 20 ،25 درصد از بودجه امكانپذير نيست. لذا در اين راستا هم دولت بايد تلاش كند و هم مجلس نظارت كند. اگر اين دو اولويت يعنی مسائل اقتصادی و فرهنگی به خوبی مورد توجه قرار گيرد بسياری از مشكلات كشور حلشدنی است. |