حمايت نمايندگان از باهنر
سه شنبه 2 خرداد 1391 7:20 PM
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين حميد رسايي نماينده تهران در جلسه امروز(سه شنبه) مجلس در تذكر آئين نامه ايي با اشاره به بند 11 ماده 23 آئين نامه داخلي مجلس گفت: در آخرين روزهاي مجلس هشتم قرار داريم و در طول مجلس اگر نمايندگاني از جاده انصاف خارج شدند، اما بي ادبي نكردند. وي درحالي كه سخنان خود را ادامه مي داد و وقتي گفت كه «متاسفانه در روزهاي آخر در مجلس بياناتي گفته مي شود»، باهنر نايب رئيس اول مجلس كه رياست جلسه علني را بر عهده داشت، سخنان رسايي را قطع كرد و گفت من به شما اجازه نمي دهم ادامه دهيد. باهنر افزود: طبق قرار هميشگي ما در مجلس اين نوع تذكرات در پايان جلسه داده شود. بنابراين من به شما اجازه نمي دهم حرفهايتان را ادامه دهيد. «من خواهش مي كنم. آخر جلسه به شما وقت مي دهم تا تذكر خود را بيان كنيد». با اصرار رسايي مبني بر اينكه فقط يك جمله كوتاه مي خواهد بگويد، باهنر به وي اجازه داد تا صحبت كند كه رسايي در اين حين گفت: خطاب من به مدعي العموم است، آقاي مدعي العموم چطور وقتي طلبه ايي در قم به نام قديري ابيانه يك سوال مي كند مدعي العموم وارد مي شود. در اين لحظه باهنر با قطع مجدد سخنان رسايي گفت: شما نبايد ادامه دهيد ميكروفون رسايي را قطع كنيد. ما كه تعارف نداريم. بعد از دستور باهنر مبني بر قطع ميكروفون رسايي، چند نماينده با فرياد احسنت احسنت حمايت خود را از باهنر اعلام كردند. سپس باهنر گفت: من خواهش و تمنا مي كنم و مي گويم رعايت كنيد. بردار بزرگوار نمي توانيد تريبون مجلس را باز كنيد و اسم هر كسي كه خواستيد را ببريد.
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)