0

اخبار قرآنی (1391/03/02)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/02)
سه شنبه 2 خرداد 1391  11:15 PM

سه شنبه 02 خرداد 1391 14:36:36             شماره‌ خبر :1014262
حافظ نوجوان زنجانی:
تشويق و علاقه والدين مهم‎ترين عامل در رشد و ترقی حافظان است

گروه فعاليت‌های قرآنی: وجود فضای نورانی قرآن‌كريم در منازل و همچنين تشويق و علاقه والدين، مهم‌ترين عوامل در رشد و ترقی حافظان قرآن‌كريم بوده و خانه‌ای كه در صدای آن موسيقی حرام به گوش می‌رسد، مانع نفوذ قرآن ‌‌كريم خواهد شد.

كوثر افسربيگی، حافظ نوجوان زنجانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اين‌كه وی پس از دوره سه ساله حفظ قرآن‌كريم در فروردين ماه امسال موفق به حفظ كل قرآن‌كريم شده است، گفت: از آن‌جايی‌كه اولين جرقه حضور در محافل قرآنی من در مهد كودك و با حفظ جزء سی قرآن‌كريم به سه زبان عربی، انگليسی و آذری آغاز شد؛ علاقه و تشويق مستمر والدين سبب شد كه مسير حفظ قرآن‌كريم را از سال 88 آغاز كنم.

وی افزود: مراحل حفظ قرآن‌كريم را ابتدا از طريق مؤسسه دارالقرآن‌الكريم زنجان و با تدريس استاد اسماعيلی، حافظ برجسته زنجانی، از جزء اول قرآن‌كريم آغاز كرده و پس از يك سال، ادامه دوره حفظ قرآن‌كريم را زير نظر استاد سليمانی حافظ زنجانی، به پايان رساندم.

حافظ نوجوان زنجانی، با اشاره به اين‌كه حفظ كل قرآن‌كريم توسط وی به صورت تدريجی انجام شده است، ابراز كرد: مراحل ابتدايی حفظ به صورت حفظ دو خط از قرآن‌كريم در روز آغاز شده و در پايان دوره، حفظ سه صفحه از اين كتاب آسمانی توسط استادان برجسته جامعة‌القرآن‌الكريم زنجان به صورت تثبيتی انجام می‌گرفت.

افسربيگی تصريح كرد: با وجود اين‌كه آغاز دوره حفظ قرآن‌كريم همراه با تحصيل من صورت می‌گرفت، قرائت و تمرين صفحاتی از قرآن‌كريم به صورت روزانه، نه تنها لطمه‌ای به دروس و مدرسه من وارد نمی‌كرد، بلكه سبب افزايش نيرو جهت تلاش هرچه بيشتر در يادگيری می‌شد.

وی توكل به خداوند متعال، برنامه‌ريزی و تلاش را مهم‌ترين رموز موفقيت خود دانست و اظهار كرد: ارائه بخش‌های مرور شده از قرآن‌كريم با حضور مادر و تثبيت اين بخش‌ها با تشويق پدر، تا حفظ 9 جزء اول قرآن‌كريم، نيروی هرچه بيشتری به من می‌داد.

اين حافظ نوجوان زنجانی با تأكيد بر اين‌كه خواهر 6 ساله وی نرگس افسربيگی نيز تاكنون موفق به حفظ سه سوره از قرآن‌كريم شده است، خاطرنشان كرد: آرزو دارم تمام نوجوانان ايرانی روزی حتی اگر موفق به حفظ قرآن‌كريم نشدند، بتوانند آيات اين كتاب آسمانی را به صوت زيبا قرائت كنند.

افسربيگی تأكيد كرد: انسان با تدبر در برخی آيات قرآن‌كريم و وارد شدن به بحث مفاهيم اين كتاب آسمانی، علاقه‌ای قلبی جهت رعايت اصولی همچون احسان به پدر و مادر، وحدت و رعايت حجاب و عفاف در جامعه پيدا می‌كند.

وی يادآور شد: وجود فضای نورانی قرآن‌كريم در منزل و همچنين تشويق و علاقه والدين، مهم‎ترين عوامل در رشد و ترقی حافظان قرآن‌كريم بوده و خانه‎ای كه در آن صدای موسيقی حرام به گوش برسد، مانع نفوذ قرآن كريم خواهد شد.

اين فعال قرآنی عنوان كرد: حضور در برنامه تلويزيونی بيان جاودان در شبكه سراسری قرآن‌كريم، سبب آشنايی با حافظان نوجوان ديگری شد كه ادب و حسن خلق ويژگی‌های بارز آن‌ها بود.

افسربيگی با اشاره به اين‌كه طی سه سال گذشته در مسابقات قرآن‌كريم اوقاف و امور خيريه استان رتبه برتر را كسب كرده است، ابراز كرد: كسب مقام سوم در حفظ 5 جزء، مقام دوم در حفظ 10 جزء و مقام دوم در حفظ 20 جزء از قرآن‌كريم در مسابقات اوقاف و امورخيريه و همچنين عناوين برتر مسابقات تبليغات اسلامی و نيروهای مسلح استان زنجان از جمله افتخارات قرآنی من است.

وی در پايان تصريح كرد: در حال حاضر دوره مفاهيم قرآن‌كريم را آغاز كرده و در نظر دارم تا پايان سال‌جاری، دوره تجويد را نيز به پايان برسانم و به عنوان حافظ قرآن‌كريم، انسانی موفق در جامعه باشم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها