0

اخبار قرآنی (1391/03/02)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/02)
سه شنبه 2 خرداد 1391  11:08 PM

سه شنبه 02 خرداد 1391 14:13:46             شماره‌ خبر :1014217
روحيه شهادت‌طلبی سرنوشت جنگ تحميلی را مشخص كرد

گروه سياسی و اجتماعی: فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در آستانه سوم خرداد، گفت: در جنگ تحميلی ايران، تنها سلاح سرنوشت‌ساز نبود بلكه ايمان به خدا و روحيه شهادت‌طلبی سرنوشت اصلی جنگ را مشخص كرد.

كرمی، فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه زنجان، جهانبخش كرمی، فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان صبح امروز، 2 خرداد‌ماه در جمع خبرنگاران استان با اشاره به پيام امام‌خمينی(ره) در فتح خرمشهر كه اين شهر را خدا آزاد كرده است اظهار كرد: از ويژگی‌های مهم و سرنوشت‌ساز رزمندگان اسلام در اين اتفاق عظيم، شور و نشاط، معنويت و جلوه‌های عاشورائی آنان بود.

وی افزود: در جنگ تحميلی ايران، تنها سلاح سرنوشت‌ساز نبود بلكه ايمان به خدا و روحيه شهادت‌طلبی سرنوشت اصلی جنگ را مشخص كرد.

اين مقام مسئول در ادامه به برنامه‌های اين ايام در استان اشاره كرد و يادآور شد: در اين هفته 205 برنامه فرهنگی، هنری و عمرانی در سطح استان زنجان اجرائی خواهد شد.

كرمی خاطر‌نشان كرد: غباروبی مزار شهدا، ديدار با خانواده معظم شهدا و برگزاری يادواره شهدا در شهرستان‌های استان از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای گرامی‌داشت سوم خرداد است.

وی تصريح كرد: برگزاری 37 نشست تربيتی و اخلاقی و افتتاح چندين پايگاه مقاومت از ديگر برنامه‌های تدارك شده برای اين مناسبت است.

اين مقام مسئول با اشاره به اين‌كه 146 پروژه عمرانی نيز به مناسبت گرامی‌داشت اين روز به بهره‌برداری خواهد رسيد، ابراز كرد: 110 ميليارد ريال اعتبار برای اجرای اين طرح‌ها اختصاص داده شده است و اميدواريم در اين ايام درمانگاه شبانه‌روزی رازی نيز به بهره برداری برسد.

وی به توجه سپاه برای اشاعه برنامه‌های فرهنگی اشاره كرد و يادآور شد: يكی از نهادهايی كه با تمام قوا در برابر شبيخون فرهنگی دشمن ايستادگی كرده است سپاه می‌باشد كه اين امر نشان‌دهنده اهميت توجه به اين مقوله است.

فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در پايان به آمادگی كامل سپاه برای مواجهه با هرگونه تهديد احتمالی اشاره كرد و يادآور شد: نيروهای تحت امر سپاه در آمادگی كامل به سر می‌برند و هيچ ترسی از تهديد دشمن ندارند چراكه قوای مسلح گوش به فرمان ولايت فقيه هستند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها