0

اخبار قرآنی (1391/03/02)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/02)
سه شنبه 2 خرداد 1391  10:49 PM

سه شنبه 02 خرداد 1391 13:09:43             شماره‌ خبر :1014125 اذعان بازيگران سريال شوق پرواز:
حضور محسوس روح شهيد بابايی در ساخت سريال شوق پرواز

گروه فرهنگ و هنر: بازيگران سريال شوق پرواز اذعان كردند كه در تمامی مراحل ساخت سريال شوق پرواز روح شهيد بابايی به طور محسوس حضور داشت و يار و كمك كار مجموعه بود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) شعبه قزوین، بازیگران «سریال شوق پرواز» در جشن «رد پای خدا» که روز دوشنبه یکم خرداد ماه در قزوین برگزار شد به ذکر خاطرات خود از روزهای فعالیت خود برای ساخت این مجموعه پرداختند.

فرهاد توحیدی نویسنده این مجموعه گفت: اگر این سریال توفیقی در بین مردم پیدا کرده همه آن مدیون روح بزرگ شهید بابایی است که مجموعه عوامل فیلم را در ساخت این مجموعه یاری کرد.

وی افزود: هدف ما از ساخت این مجموعه ارائه تصویری واقعی از شخصیت رزمندگان جبهه‌های جنگ بود تا مردم بدانند که شخصیت شهیدان، شخصیت اغراق شده‌ای نیست بلکه آن‌ها افرادی عادی بودند که در میان مردم و همراه با آن‌ها زندگی کردند و با درک صحیح جایگاه و تشخیص درست وظیفه و موقعیت خویش، جان خود را در راه عشق به وطن و آرمان‌های خویش فدا کردند.

یدالله صمدی کارگردان مجموعه شوق پرواز گفت: بیشترین کمک به ساخت این مجموعه از طرف مردم قزوین صورت گرفت و چیزی که در ساخت این مجموعه نمود بیشتری داشت همکاری مردم با عوامل ساخت این مجموعه بود.

وی افزود: در ساخت مجموعه‌های تلویزیونی معمولا مردم به فعالیت‌های عوامل ساخت فیلم همچون ایجاد راه بندان یا شلوغی محل ساخت فیلم، اعتراض می‌کنند در حالی که در ساخت این مجموعه شاهد چنین صحنه‌هایی نبودیم.

فخرالدین صدیق شریف بازیگر نقش پدر شهید بابایی گفت: انرژی عجیبی در ساخت این سریال جریان داشت و افتخار می‌کنم که یکی از نقش آفرینان این مجموعه بودم.

صدیق شریف خطاب به جوانان گفت: تاریخ سرزمین خود را بشناسید و مواظب باشید تا بیگانگان شما را از تاریخ پر افتخارتان جدا نسازند.

الهام حمیدی بازیگر نقش همسر شهید بابایی در مجموعه شوق پرواز گفت: ساخت و موفقیت این مجموعه مدیون روح شهید بابایی است که در تمام صحنه‌ها حضور داشت و افتخار می‌کنم که توانستنم صحنه‌های کوچکی از زندگی همسر شهید بابایی را به تصویر بکشم.

حمیدی گفت: ساخت چنین مجموعه‌هایی در کشور به شدت احساس می‌شود تا بتوانیم از زندگانی شهدا بیشتر درس بگیریم.                      

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها