0

اخبار قرآنی (1391/03/02)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/02)
سه شنبه 2 خرداد 1391  10:15 PM

سه شنبه 02 خرداد 1391 11:49:58             شماره‌ خبر :1013794
سيدشهاب حسينی:
بازی در نقش شهيد بابايی افتخاری بزرگ برای من است

گروه فرهنگ و هنر: بازيگر نقش شهيد بابايی در سريال شوق پرواز گفت: بازی در نقش شهيد بابايی افتخاری بزرگ برای من است و به خاطر اين توفيق بزرگ من هميشه شكرگزار خداوند خواهم بود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قزوين، سيدشهاب حسينی، بازيگر نقش شهيد بابايی در سريال شوق پرواز در جشن «رد پای خدا» كه عصر دوشنبه، یکم خردادماه در قزوين برگزار شد با اشاره به حديث قدسی «من طَلَبَنی وَجَدَنی و من وجدنی عَرَفَنی و من عرفنی اَحَبَّنی و من اَحَبَّنی عَشَقَنی و من عَشَقَنی عَشِقتُه و من عَشِقتُه قَتِلتُه و من قَتِلتُه فَعَلیَّ دِیَتُه و اَنا دِیَتُه: هركس مرا طلب كند، مرا می‌يابد، هركس مرا يافت، مرا می‌شناسد و هركس مرا شناخت مرا دوست دارد و هركس مرا دوست داشت عاشق من می‌شود و هركس عاشق من شد من عاشق او می شوم... و هركس من عاشقش بشوم او را می كشم و كسيكه او را بكشم بر من ديه‌اش واجب و كسيكه ديه‌اش بر من واجب شد پس، خودم خونبهای او می شوم.» گفت: شهدا خدا را شناختند و خدا نيز آنها را در راه خود شهيد كرد و آنها را به چنان مقام ارجمندی رساند كه هيچ‌كس به اين مقام نمی‌تواند برسد.

بازيگر نقش شهيد بابايی در سريال شوق پرواز گفت: بازی در نقش شهيد بابايی افتخاری بزرگ برای من است و به خاطر اين توفيق بزرگ من هميشه شكرگزار خداوند خواهم بود.

وی افزود:‌ افتخار می‌كنم كه به عنوان يك بازيگر در نقش شهيد بابايی ايفای نقش كردم و افتخار می‌كنم كه در حد توانايی‌ام اين شهيد بزرگوار را به مردم معرفی كردم و اميدوارم كه بتوانم امانتدار خوبی برای شهيد بابايی باشم.

حسينی گفت: بازی كردن در نقش شخصيت شهيد بابايی در سريال شوق پرواز تأثيرات زيادی بر من گذاشت و بعد از تمام شدن ساخت اين سريال تقاضای من از خداوند این است تا چگونه زندگی کردن را به من بياموزد، من خود چگونه مردن را خواهم آموخت.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها