0

اخبار قرآنی (1391/03/02)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/02)
سه شنبه 2 خرداد 1391  10:11 PM

سه شنبه 02 خرداد 1391 11:36:05             شماره‌ خبر :1013924
سردار نقدی عنوان كرد:
دولت، مجلس و بسيج؛ مثلث تحقق بخش الگوی ايرانی ـ اسلامی

گروه سلامت: گردهمايی اعضای سازمان بسيج جامعه پزشكی با منتخبان جامعه سلامت در بهارستان نهم با حضور سردار نقدی و ۳۶ بهارستان‌نشين آتی با هدف تعامل هرچه بيشتر و تبادل ظرفيت‌ها ميان سازمان بسيج جامعه پزشكی و كميسيون بهداشت برگزار شد.

سردار نقدی، رييس سازمان بسيج مستضعفين

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، سردار نقدی در گردهمايی نمايندگان مجلس نهم كه در سازمان بسيج جامعه پزشكی برگزار شد، جامعه پزشكی را از پر افتخار‌ترين و فعال‌ترين حوزه‌ها دانست و افزود: جامعه پزشكی پيشروی سازندگی و تعالی علمی و همچنين تخصصی كشور محسوب می‌شود و ما به چشم يك قشر فعال و سازنده به اين جامعه پر افتخار نگاه می‌كنيم و در همين راستا انتظارات نيز متناسب با اين سطح فعاليت‌ها مطرح می‌شود.

وی افزايش اميد به زندگی در كشور را يك ركورد تقلی كرد و اظهار داشت: در سالهای اخير، اميد به زندگی از ۵۷ سال به ۷۴سال در كشور افزايش داشته است و با احتساب افزايش متوسط سالانه ۶ماه به اين ميزان اميد به زندگی، ما با يك ركورد در اين زمينه مواجه بوديم.

سردار نقدی در ادامه با اشاره به فعاليت‌های پزشكان، تصريح كرد: در كشور ما از گذشته تا به امروز و با در اختيار داشتن صادرات دارويی، انواع خدمات درمانی همگی بر دوش پزشكان و نظام زحمت‌كش سلامت بوده است و با وجود تلاش‌های اين قشر، رشد چشمگيری در شاخص‌های بهداشتی كشور رقم خورده است.

رييس سازمان بسيج مستضعفين در خصوص تركيب قابل قبول نمايندگان خانه ملت نهم، افزود: فرصتی در اختيار مجلس نهم قرار گرفته است تا با تركيبی صميمانه و قابل قبول و با تسلط بهتر روی مسائل و پايبندی بر روی اعتبارات، ظرفيتی استثنايی در اختيار نظام سلامت خلق شده و شوقی در نظام سلامت ايجاد شود.

سردار نقدی با اشاره به اعلام آمادگی جامعه پزشكان برای خدمات رسانی به مردم، گفت: طی مذاكرات انجام شده و چهره به چهره كه با ۱۱۵ هزار نفر از جامعه سلامت كشور صورت گرفته است، آمادگی برای ارائه خدمات به مناطق محروم از ۲ ساعت در هفته تا چند روز در ماه اعلام شده است كه اين مسئله بيانگر ظرفيت و درخشش فعاليت‌های اين قشر پر تلاش است.

رييس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه يادآور شد: با در اختيار داشتن قشر پيشرو و پر تلاش حوزه پزشكی و همچنين مجلس شورای اسلامی و به ويژه كميسيون بهداشت، قدرتی در نظام پزشكی كشور ايجاد می‌شود كه به دنبال آن اميد است تعاملی سازنده ميان دولت، مجلس و بسيج، قدمی سازنده در جهت تحقق الگوی ايرانی ـ اسلامی برداشته شود.

سردار نقدی مبحث بهداشت محوری را از مسائل مهم و مورد نياز دانست و گفت: اميد است با تعامل هرچه بهتر و تبادل ظرفيت‌ها، فعاليت‌های مهمی در انتظار جامعه پزشكی باشد، علاوه بر اين بحث بهداشت محوری از جمله مباحث مهمی است كه جای كار بسياری دارد.

وی با اشاره به ضرورت خودكفايی و صادرات كشور، خاطرنشان كرد: در عرصه بومی كردن صنعت پزشكی و تجهيزات دارو، بايد گام‌های مهمی صورت گيرد و كشور می‌تواند به خود كفايی و صادارت در اين حوزه برسد و در اين راستا زيرساخت‌های صنعتی بسياری وجود دارد كه نياز به مديريت دارد.

سردار نقدی در ادامه گفت: توسعه ظرفيت پزشكی برای خدمات‌رسانی به كليه مناطق دنيا امری بسيار مهم است و می‌توان بر اساس برنامه‌های موجود به اين روند سرعت بخشيد تا منبع درآمدی برای كشور هم به شمار آيد.

رييس سازمان بسيج مستضعفين، با بيان ضرورت حفظ ارز در داخل كشور، تصريح كرد: ‌ای كاش به جای جزيره آزاد كيش، جزيره آزاد پزشكی داشته باشيم تا علاوه بر ايجاد رونق در داخل و جلوگيری از خروج ارز از كشور، فرصتی برای اجرا كردن اين مسائل صورت گيرد.

وی در پايان خاطر نشان كرد: اميد است بر اساس تعاملات حاصله ميان كميسيون بهداشت و بسيج جامعه پزشكی نتايج خوبی برای آينده كشور رقم بخورد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها