0

اخبار قرآنی (1391/03/02)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/02)
سه شنبه 2 خرداد 1391  7:29 PM

سه شنبه 02 خرداد 1391 10:30:14             شماره‌ خبر :1013768
شيعيان فنلاند صاحب مسجد و مرکز فرهنگی شدند

گروه سياسی و اجتماعی: نخستین مسجد و مرکز فرهنگی شیعیان فنلاند با عنوان «حضرت فاطمه زهرا(س)» به‌طور رسمی در شهر «هلسينكی»، پايتخت اين كشور افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه منطقه اروپا، مراسم افتتاح نخستین مسجد و مرکز فرهنگی شیعیان این کشور با عنوان «حضرت فاطمه زهرا(س)» با حضور مسئولان مراكز اسلامی كشورهای منطقه اسكانديناوی(سوئد، دانمارك و نروژ)، حجج‌الاسلام حكيم‌الهی، خادمی و رضوی؛ از علمای مراکز اسلامی و دینی فنلاند، تعدادی از سفرای كشورهای اسلامی نظیر سيدرسول موسوی؛ سفیر جمهوری اسلامی ايران، رئيس دفتر نخست‌وزيری به همراه همسر خود، مديران رسانه‌ای، نماينده كميسيون حقوق بشر فنلاند، رئيس كميسيون اقليت‌های قومی جنوب این کشور، نمايندگان كليسا‌ها، مسئولان و ائمه جماعت دیگر مراكز اسلامی این کشور و جمعی از شخصيت‌های مختلف سياسی، اجتماعی و فرهنگی فنلاند، برگزار شد.

بنا بر این گزارش، مركز اسلامی «رسالت اهل‌بيت(ع)» این کشور که زيرمجموعه‌ مجمع جهانی اهل بيت(ع) است؛ از 10 سال پیش فعالیت‌های خود را در قالب انجمن مستقل فنلاندی در ساختمان كوچكی آغاز کرده و در حال حاضر حدود يك هزار نفر به عنوان عضو رسمی آن ثبت شده دارد و خوشبختانه اكنون این مرکز اسلامی در ساختمان جدیدی با مساحت 700 مترمربع بنا، در دو هزار مترمربع زمين مستقر است.

اين مركز به مدت پنج سال است كه تنها مجله اسلامی با عنوان «سلام» را به زبان فنلاندی منتشر می‌کند و چهار كتاب دینی نیز به این زبان از سوی اين مركز چاپ و توزيع شده و هم‌اكنون نيز پنج كتاب اسلامی به زبان فنلاندی ترجمه شده و به چاپ خواهد رسیده است؛ همچنین اين مركز اسلامی فعاليت‌های اشتراکی گسترده‌ای با ارگان‌های فنلاندی داشته و با كليساهای این کشور نیز همکاری می‌کند.

همچنين برای نخستین‌بار كتاب درسی تعليمات دينی اسلامی با همكاری اين مركز از سوی وزارت علوم و فرهنگ فنلاند به عنوان «سلام» چاپ شده كه بخش زيادی از مطالب آن توسط اعضای این مرکز اسلامی نوشته يا تصحيح شده و كتاب دینی ديگری نیز تألیف و در حال تصحيح است.

مركز اسلامی «رسالت اهل‌بيت(ع)» این کشور توسط هیئت مدیره هفت نفری به سرپرستی بانو «پائولا كمل»، مسلمان فنلاندی‌الاصل به عنوان رئیس این هيئت مديره اداره می‌شود و نخستین كتابخانه تحقيقاتی شيعه به زبان فارسی، عربی، انگليسی و فنلاندی در ساختمان این مركز اسلامی داير است و همچنين مراسم عزاداری سالار شهيدان با حضور بيش از 900 نفر در دهه محرم سال گذشته برگزار شده كه فيلم و عكس‌های آن در سايت مركز موجود است.

این مرکز اسلامی مجوز رسمی ثبت ازدواج را از دولت فنلاند دارا است و روحانی ثابت و مقيم در آن مستقر است؛ همچنین قبرستان‌های مسلمانان در شهر هلسينكی و اطراف آن طی سال‌های گذشته با پیگیری‌های اين مركز البته با همكاری دولت و كليسا این کشور در اختيار مسلمانان قرار گرفته است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها