0

وصیت نامه شهدا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:وصیت نامه شهدا
سه شنبه 2 خرداد 1391  3:57 PM

شهید جعفر آهنگری  
استان خراسان رضوی > شهرستان گناباد 

وصیت نامه

«طلبة شهيد: جعفر آهنگري» «و من المؤمنين رجالٌ صدقوا ما عاهدوالله عليه و منهم من قضي نحبه و منهم مَن ينتظرو ما بدّلوا تبديلا» (احزاب،23) با درود و سلام به امام زمان و نايب برحقش، امام خميني اين روح تپنده امت حزب‌الله و درود و سلام فراوان به رزمندگان اسلام كه با رزم بي‌امانشان قدرت دشمن را سلب كرده‌اند و به اميد آزادي قدس شريف و كربلاي معلي؛ اين حرم حق كه جز ياران خدا در آنجا كاري نيست. چند كلمه‌اي وصيت مي‌نويسم كه اگر لايق شهادت بودم و شهادت نصيبم شد، بدان عمل نماييد. از امت حزب الله مي خواهم که پيرو رهبر کبير انقلاب باشند و از فرامين آن رهبر پيروي كنند و لحظه‌اي در پيروي از اين رهبر كبير غفلت نكنند و كساني كه با انقلاب موافق نيستند، دوست ندارم كه در تشييع جنازه‌ام شركت كنند و از پدر و مادر عزيزم مي‌خواهم كه مرا ببخشند كه در اين مدت كوتاه عمرم هيچ خدمتي را نتوانستم برايشان انجام دهم. و از برادران و خواهرانم مي‌خواهم كه مرا حلال كنند و براي آمرزش گناهانم دعا كنند و براي من يك ماه روزه بگيرند كه قرض دارم و دو ماه نماز بخوانند. حدود 300 تومان از مدرسه قرض دارم. در دعاها مرا ياد كنند. به برادرانم مي‌گويم كه كارهايي را كه انجام مي‌دهند براي رضاي خدا باشد و هدف به جز خدا نباشد كه انسان بيچاره مي‌شود. هميشه خدا را در پيش روي خودتان داشته باشيد و ذكر خدا بر لب بياوريد و از نيايش غافل نباشيد كه «الا بذكر الله تطمئن القلوب». در پايان از تمامي امت حزب‌الله مي‌خواهم كه اگر اشتباهي يا خطايي ديده‌اند، براي رضاي خدا ببخشند و مرا در بهشت شهداي روشناوند، در كنار شهداي اين روستا دفن كنيد. ديگر عرضي ندارم. خداحافظ. به اميد ديدار در آن سرا

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها