ارزش افزوده ۱۰۰ درصدی طرحهای فناورانه
جمعه 22 اردیبهشت 1391 10:34 PM
خبرگزاری فارس: محسن حسینی گفت: طرحهای فناورانانه با توجه به پایه علمی قوی معمولا ارزش افزوده بسیاری در حدود 100 درصد دارند.
محسن حسینی مدیرعامل شرکت "پیشگامان گیتی سبز" در حاشیه مراسم عقد قرارداد "تولید پلیمرهای گیاهی برای تولید ظروف یکبار مصرف سالم" در خصوص چگونگی به ثمر نشستن تولید پلیمرهای گیاهی گفت: در این پروژه ابتدا کارهای مطالعاتی انجام گرفت و پس از آن کارهای آزمایشگاهی روی این طرح آغاز شد.
وی افزود: پس از حصول نتیجه آزمایشها اقداماتی برای ثبت اختراع، برند مشخص و راهاندازی یک خط نیمه صنعتی از این پروژه با ظرفیت حدود 100 کیلوگرم در ساعت آغاز شد.
به گفته حسینی، خط تولید نیمه صنعتی این طرح در محل شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان راهاندازی شد و بعد این پروژه به صورت آزمایشی تولید صنعتی شد.
وی با بیان اینکه در کارخانجاتی که امکان اولیه را داشتند از این تولید تست گرفتیم، اظهار داشت: در حال حاضر عقد قراردادی با سرمایه گذار برای راه اندازی یک کارخانه با تولید 5 هزار تن در سال صورت گرفت.
این فعال صنایع مختلف سیمان پتروشیمی و فولاد در خصوص مراحل عقد قرارداد نیز گفت: مشاورههای کارشناسان شهرک علمی تحقیقاتی به شرکت پیشگامان گیتی سبز باعث شد تا تمام مراحل قرارداد ازجمله مذاکرات اولیه و تنظیم پیش نویس قرارداد با در نظر گرفتن مواردی که مدنظر طرفین به صورت یک مذاکره برد، برد بود، تحت نظر شهرک علمی تحقیقاتی و با استفاده از کارشناسان آن قرار صورت پذیرد.
حسینی درباره گامهای بعدی نیز تصریح کرد: ماهیت پروژههای علمی فناوری به این شکل است که با رسیدن به یک مرحله به پایان نخواهد رسید.
وی با بیان اینکه در پروژههای دانش بنیان هم همین طور است که با گرفتن جواب یک سوال سوالهای بیشمار ایجاد میشود، گفت: در پی آن هستیم که نوع دیگری را از پلیمرها که متناسب با شرایط بومی ما هستند به جامعه معرفی کنیم.
مدیر عامل پیشگامان گیتی سبز طول مدت ایده تا اجرای این طرح فناوری را 3 سال دانست و افزود: گامهای طی شده شامل مراحل آزمایشگاهی، تست آزمایشی نیمه صنعتی و تولید صنعتی به صورت آزمایشی است.
حسینی در خصوص سود حاصل از فروش این طرح نیز گفت: طرح های فناورانانه با توجه به پایه علمی قوی معمولا ارزش افزوده بسیاری در حدود 100 درصد دارند.
انتهای پیام/