0

«شمشیر و اژدها» حقایق پنهان منطقه خاورمیانه را به تصویر می‌کشد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  9:59 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
محمدرضا اسلاملو در گفت‌وگو با فارس:

خبرگزاری فارس: محمدرضا اسلاملو گفت: با ساخت مستند ‌«شمشیر و اژدها»، بخشی از حقایق پنهان ماجراهای اخیر منطقه خاورمیانه را بیان می‌کنم.

خبرگزاری فارس: «شمشیر و اژدها» حقایق پنهان منطقه خاورمیانه را به تصویر می‌کشد

«محمدرضا اسلاملو» مستندساز در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی فارس، درباره مراحل ساخت مستند داستانی «شمشیر و اژدها» گفت: همچنان مشغول بازنویسی این فیلم‌نامه هستم، چرا که ماجرای این فیلم تاریخ روز منطقه خاورمیانه است و ما هر روز شاهد اتفاقات جدیدی در منطقه هستیم.

وی ادامه داد: البته باید برای بازبینی لوکیشن‌های فیلم به دو کشور لبنان و سوریه بروم تا با دیدن لوکیشن‌ها بازنویسی نهایی را تکمیل کنم.

این مستندساز در پاسخ به این سؤالی مبنی بر آغاز زمان فیلمبرداری این مستند، بیان داشت: برنامه ما این است که مستند «شمشیر و اژدها» را تابستان کلید بزنیم، البته در حال حاضر مشغول رایزنی با ارگان‌ها و نهادهای مختلف برای سرمایه‌گذای هستیم و به محض اینکه این رایزنی‌ها به نتیجه برسد «شمشیر و اژدها» کلید خواهد خورد.

اسلاملو در ادامه با اشاره به اهمیت جنگ نرم و رسانه در مقابله با تهاجم فرهنگی، اظهار داشت: ‌اگر موفق به ساخت این اثر شوم، بخشی از حقایق پنهان ماجراهای اخیر منطقه خاورمیانه را بیان کرده‌ام.

به گزارش فارس، مستند داستانی «شمشیر و اژدها» به بهانه روایت جنگ 33 روزه لبنان در مورد اهداف فعلی و آینده انقلاب اسلامی ایران صحبت می‌شود، در حقیقت با این جنگ، برگ نوینی در تاریخ معاصر دنیا ورق خورد و قرار است ما را وارد عرصه آخرالزمانی کند. به عبارتی دیگر در پی پیروزی جنگ 33 روزه، ورق جهان معاصر برگشت و سلطه جهانی صهیونیست مغلوب شد.

این مستند در کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، و ایتالیا تصویربرداری خواهد شد و 3 بازیگر فرانسوی، 5 هنرپیشه لبنانی و چند بازیگر ایرانی در این فیلم بازی خواهند کرد.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها