0

لاجيچ جواب سرمربي اخراجي فيورنتينا را داد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

دوشنبه 18 اردیبهشت 1391  10:28 AM

بازيکن صربستاني فيورنتينا در مورد درگيري با سرمربي تيمش معتقد است تمام حرف‌هاي دليو روسي دروغ است.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، دليو روسي سرمربي پيشين فيورنتينا پس از آنکه ادم لاجيچ بازيکن اين تيم را تعويض کرد، ناگهان با اين بازيکن درگيري لفظي پيدا کرده و در ادامه کار به زد و خورد پرداختند.

دليو روسي سرمربي اخراج شده فيورنتينا روز گذشته در مورد اين اتفاق گفته بود که لاجيچ هنگام ترک زمين براي او دست زده و گفته کار خوبي انجام داده‌اي و در ادامه به زبان صربستاني به وي توهين کرده است.

پس از اين رخدادها باشگاه فيورنتينا روسي را از هدايت ويولا کنار گذاشت و لاجيچ را نيز تا پايان فصل از حضور در ترکيب تيم محروم کرد. شنيده‌ها حاکي از آن است که اين بازيکن در پايان فصل به فروش خواهد رسيد.

لاجيچ در اين مورد گفت: مي‌خواهم اعلام کنم که به هيچ وجه به زبان صربستاني به دليو روسي توهين نکرده‌ام. به علاوه صحبت‌هايي که او به من نسبت مي‌دهد را نه بر زبان آورده‌ام و نه در زبان صربستاني مورد استفاده است. بنابراين نمي‌توانم هيچ کدام از صحبت‌هاي او در مورد درگيري با خودم را بپذيرم. مي‌دانم که اشتباه کردم ولي دست زدن من براي او و گفتن اينکه "کار خوبي انجام داد‌ي" نمي‌تواند چنين واکنشي را در پي داشته است. قبول دارم که ناراحت و عصباني بودم ولي هيچ گاه نمي‌خواسته‌ام به سرمربي توهين کنم. نمي‌دانم چرا روسي اين دروغ‌ها را بر زبان آورده‌ است.

وي افزود: اشتباه کردم. از روسي به خاطر اين موضوع عذرخواهي نکردم ولي واکنش او به اين موضوع بسيار عجيب بود. دوست دارم بار ديگر به ترکيب بازگردم و بتوانم براي گرفتن نتيجه‌هاي خوب به تيمم کمک کنم.

لاجيچ اکنون از ترکيب کنار گذاشته شده و انتظار مي‌رود در تابستان به بورسيا دورتموند فروخته شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها