0

داستان کوتاه

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:داستان کوتاه
شنبه 23 اردیبهشت 1391  4:50 PM

 

ماجرای افسر فداکاری که به کمک زن مجروح رفت

 مادر جوانی که کنار خیابانی در یوتا ایستاده بود تا مطمئن شود پسرش به سلامت از خیابان عبور میکند با یک اتوبوس شهری تصادف کرد. این خانم زمین خورد و بین آسفالت و اتوبوس گیر افتاد.
«آریان اسمیت» ۲۴ ساله کاملا زیر اتومبیل رفته بود و تنها به اندازه ی یک توپ تنیس فضا وجود داشت که افسر بتواند به او دسترسی داشته باشد.
با اینحال با وجودیکه گروه نجات نمی توانست او را بیرون بکشد، افسر وست ولی «کوین پک» زیر اتوبوس خزید به این امید که تنفس او را بررسی و از زنده بودنش اطمینان حاصل کند.

ماجرای افسر فداکاری که به کمک زن مجروح رفت
آقای پک به ای بی سی نیوز گفت: «وقتی پایش را کنار زدم متوجه شدم که زانوی راست و کمرش کاملا دریده شده است اما هنوز نفس می کشید، هر چند به دلیل شکستگی شانه اش کاملا بی حرکت مانده بود»
آقای پک دستش را گرفت، با او حرف زد و زیر اتوبوس کنار او دراز کشید. هر کاری که در توانش بود انجام داد تا او را هشیار نگه دارد و فکرش را از تصادف منحرف کند.
وقتی او از میزان صدمه ای که دیده بود سوال کرد آقای پک از او خواست به پائین نگاه نکند. بسیار وحشت کرده بود اما سعی کرد آرام بماند و از آقای پک خواست تنهایش نگذارد. افسر پلیس قول داد تا زمانیکه او را از آنجا خارج نکرده اند کنارش می ماند.

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها