0

مایکروسافت و رفع حفره خطرناک در هات‌میل

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

مایکروسافت و رفع حفره خطرناک در هات‌میل
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  1:17 PM

 شرکت مایکروسافت یک حفره خطرناک امنیتی را در خدمات پست الکترونیک خود موسوم به هات‌میل برطرف کرده است.

 
خبرگزاری فارس: مایکروسافت و رفع حفره خطرناک در هات‌میل

 

 آی‌تی‌پرو، حفره یاد شده به مهاجمان امکان می داد تا به حساب های کاربری افراد مختلف در هات میل دسترسی پیدا کنند و کلمات عبور آنها را تغییر دهند.

این حفره را اولین بار تعدادی محقق مستقل شناسایی کردند و جزییات مربوط به آن را در اختیار شرکت مایکروسافت قرار دادند. آنها همچنین نحوه سوءاستفاده از حفره  یاد شده را در اختیار مایکروسافت قرار دادند.

هکرها در ادامه قادر بودند به دیگر حساب های هات میل و ام اس ان دسترسی پیدا کنند. هنوز مشخص نیست از مجموع 350 میلیون حساب کاربری در هات‌میل چه تعداد به علت این مشکل امنیتی آسیب دیده اند اما گفته می شود تعدادی هکر برای سرقت اطلاعات کاربری تا 13 میلیون نفر از همین طریق برنامه ریزی کرده بودند.

مایکروسافت در اطلاعیه ای که به همین منظور صادر کرده اعلام کرده که مهندسان این شرکت نه تنها برای حفاظت از حساب های کاربران خود به شدت در تلاش هستند، بلکه قصد دارند اطلاعات کاربرانی که حساب هایشان هک شده را هم بازگردانند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها