0

ضعف عملکرد مجلس هشتم ناشی از شیوه مدیریت آن بود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ضعف عملکرد مجلس هشتم ناشی از شیوه مدیریت آن بود
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:53 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
کوچک‌زاده در مناظره با باهنر در دانشگاه امیرکبیر:
ضعف عملکرد مجلس هشتم ناشی از شیوه مدیریت آن بود

خبرگزاری فارس:عضو فهرست جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: چرا مدیریت مجلس اجازه داد در حالی که بودجه سال 91 چهل و پنج روز قبل از سال به صحن مجلس آمد، کنار گذاشته شود و در عوض آن طرح دو فوریتی سؤال از رئیس جمهور مطرح شد.

خبرگزاری فارس: ضعف عملکرد مجلس هشتم ناشی از شیوه مدیریت آن بود

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، ‌مناظره انتخاباتی ‌محمدرضا باهنر عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان و مهدی کوچک‌زاده عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی عصر امروز سه‌شنبه در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

کوچک‌زاده در ابتدای این جلسه با اشاره به تاکیدات حضرت امام در دو سال آخر عمرشان بر مبارزه با رفاه طلبی و همچنین فرمایشات مقام معظم رهبری درباره انحراف مسئولین و ثروت اندوزی آنها گفت: این هشدارها در زمانی خطاب به مسئولین مطرح شده که یکی از این مسئولین آقای باهنر بوده است.

وی افزود: بنده در زندگی ایشان هیچ ایرادی ندیدم ولی مشکل همراهی ایشان و یا فریاد نکردنشان علیه جریانی است که انقلاب را از مسیر خارج می‌کند.

کوچک‌زاده ادامه داد: برای نه گفتن به همین جریان بود که دوم خرداد ایجاد شد؛ در دورانی احمدی‌نژاد نیز این شعارها را مطرح کرد و به پیروزی رسید ولی چه کردند با این سرباز فقر تاکنون.

کوچک‌زاده در پاسخ به سؤالی درباره الگوی اقتصادی مدنظر جبهه پایداری گفت: اولویت اقتصادی ما بر اساس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و بر مبنای شاخص عدالت تعریف می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق فرمایش رهبری عدالت قابل معامله نیست، افزود: رئیس جمهور در سال 85 طرح تحول اقتصادی، هدفمندی یارانه‌ها و اصلاح نظام بانکی را مطرح کرده بود. علیرغم مشکلاتی که در هدفمند کردن یارانه‌ها ایجاد کردند، دولت این طرح را راهبری کرد.

کوچک‌زاده در پاسخ به اظهار نظر باهنر مبنی بر اینکه چه کسانی باید به مجلس نهم بروند،‌گفت: قطعا کسانی که سنگ به پای دولت زدند نباید در مجلس نهم حضور داشته باشند. دخالت در امور دولت در مجلس هشتم به حدی بود که در ساعت کاری کارمندان نیز مجلس ورود پیدا می‌کرد.

وی خطاب به باهنر گفت: مگر شما نمی‌گویید امسال سال تولید ملی است پس چرا مدیریت مجلس اجازه داد در حالی که بودجه سال 91 چهل و پنج روز قبل از سال به صحن مجلس آمد، کنار گذاشته شود و در عوض آن طرح دو فوریتی آوردند درباره نحوه سؤال از رئیس جمهور.

کوچک‌زاده ادامه داد:در آن زمان آقایان مطهری و مصباحی مقدم قسم می‌خوردند که این طرح سیاسی نیست ولی ما می‌گفتیم در این شرایط که اقتصاد در اولویت است، این یک سیاسی کاری است.

وی با بیان اینکه استدلال این افراد این بود که این طرح به مجلس هشتم نخواهد رسید، و حتی تا پایان دولت دهم نیز مطرح نخواهد شد،‌گفت: پس چرا این طرح مطرح شد. مدیریت مجلس چه می‌کند که با مسائل بدون اولویت وقت مجلس را تلف می‌کند.

کوچک‌زاده با تاکید بر اینکه سال گذشته مجلس شورای اسلامی کمیسیون جهاد اقتصادی را به راه انداخت،  اظهار داشت: کاری به خروجی این فراکسیون نداریم ولی چرا امسال فراکسیون تولید ملی ایجاد نشد.

وی خطاب به باهنر گفت: چرا در این یک سال و نیم برخی از نمایندگان به دنبال این هستند که دولت زمین بخورد و آنان بگویند که این دولت مرد اداره این مملکت نیست.

کوچک‌زاده با بیان اینکه برای موفقیت طرح اقتصادی لیاقت مدیران یک لازمه اساسی است، گفت: علیرغم تلاش‌ها برای شایسته سالاری هنوز یک جماعتی هستند که از ابتدای انقلاب سمت داشتند و اکنون علیرغم مخالفت مردم با آنان سمت‌ها را رها نمی‌کنند.

وی افزود: یک نفر در سال 84 خارج از دایره مسئولین رای آورد ولی واقعا ما با این دولت چه کردیم من اشتباهات دولت را مخفی نمی‌کنم. تذکر هم داده‌ام.

کوچک‌زاده با بیان اینکه ارزیابی کنید اگر اولویت اول ما در مجلس نهم اقتصادی است، گفت: 25 نفر بعدی مجلس باید کسانی باشند که به دولت کمک کنند نه اینکه خود را رقیب دولت تعریف کنند. اینها اگر مجلس در دستشان باشد، مملکت را به خاک و خون خواهند داشت.

به گفته کوچک‌زاده الان عده‌ای از نمایندگان عامل فردی شدند که وقتی در انتخابات سال 84 از احمدی نژاد شکست خورد، گفت در انتخابات تقلب شده و عملا ریشه فتنه را سال 84 کاشت.

کوچک‌زاده در خصوص کسانی که حاضر نیستند دست از کرسی قدرت بردارند، گفت: نمونه‌ای از تبلیغات این افراد را شما در سطح خیابان‌های تهران می‌بینید و متوجه می‌شوید چه کسانی به کانون‌های قدرت و ثروت متصل هستند.

وی با بیان اینکه در زیر یک سری عناوین ظاهری نمی‌توان مخفی شد، گفت: به عنوان مثال آقای مصباحی مقدم یک اقتصاد دان است. اولویت ایشان طرح دوفوریتی اصلاح ماده 197 و 198 آئین‌نامه مجلس در خصوص سؤال از رئیس جمهور بود که پرونده سؤال را به قوه قضائیه ارجاع دهند.

کوچک‌زاده در خصوص انتقاد باهنر به انتصاب مرتضوی و یا یک پزشک 28 ساله به مسئولیت‌های سنگین و نامرتبط با رشته تحصیلی این افراد گفت: کسانی بودند که دکتری جغرافیا را به جهت اینکه 20 سال وردست آقای لاریجانی بوده، رئیس دیوان محاسبات کشور می‌کنند.

وی با اشاره به برخی مدیریت‌های ناصحیح مجلس شورای اسلامی گفت: دوستان آقای باهنر در مجلس رئیس جمهور مملکت را دو دو کردند پس از این اقدام بود که رهبری کار دوستان آقای باهنر را رذالت و هوچی‌گری دانستند که باید جلوی آن گرفته شوند.

کوچک‌زاده در خصوص اظهار نظر باهنر درباره دیدار وی با احمدی‌نژاد و بحث قندان‌ها نیز گفت: اگر این گونه که آقای باهنر می‌گوید باشد، این رئیس جمهور نمی‌توانسته ممکلت را حتی 5 روز اداره کند.

این نماینده مجلس در خصوص بنگاه‌های زودبازده نیز گفت: آقای باهنر مدعی است که تعداد معدودی از افراد شاغل شدند و بقیه بدهکار شدند. آمار این ادعای خود را نشان دهند و بگویند 30 هزار میلیارد تومان بانک مسکن به چه کسی رسید.

وی افزود: همه مردم در شهرستان‌ها مسکن‌های مهر را دیده‌اند و دیده‌اند که این هزینه‌ها به جیب ملت رفته است.

پس از این اظهارات کوچک‌زاده باهنر علیرغم اینکه ستاد وی تلاش بسیار زیادی را برای سخنرانی وی در دانشگاه امیر کبیر صورت داده بود، ولی وی پس از یک ساعت از آغاز مراسم برنام مناظره را ترک کرد.

در ادامه این مراسم کوچک‌زاده به سؤالات دانشجویان پاسخ داد.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص تمایز جبهه پایداری و جبهه متحد گفت: پس از آنکه رئیس جمهور 11 روز خانه نشینی کرد ما برای اینکه جماعت کثیری که به احمدی نژاد دل بسته بودند، مایوس نکنیم، اعلام موجودیت کردیم.

کوچک‌زاده ادامه داد: علت اینکه دو جبهه ایجاد شد رفتار این دوستان بود که ما را از جبهه متحد جدا کردند.

وی در خصوص ریاست مجلس آینده گفت: ما قطعا در باره رئیس مجلس نظر داریم اما جلسه و جمع بندی و تصمیم‌گیری نداشته‌ایم. جبهه پایداری شیوه مدیریت مجلس هفتم را در مجلس هشتم ترجیح می‌دهد اینکه مصداقش حداد عادل می‌شود یا فرد دیگری بعدا مشخص می‌شود.

کوچک‌زاده در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه فلسفه‌ای پشت این موضوع بود که به آقایان لاریجانی و قالیباف در جبهه متحد سهم داده شوند، گفت: یکی از این منطق‌ها در سطح شهر (تبلیغات وسیع آقایان رودکی و خانی نمایندگان شهردار تهران در جبهه متحد) رخ می‌نماید. 

وی درباره انحراف نیز گفت: بدترین انحراف، انحراف از خط رهبری است. آیا اینکه یک سایتی بنویسد دولت چه باید بکند تا کنار گذاشته شود مطلوب رهبری است.

کوچک‌زاده ادامه داد:‌خدا عاقبت ملت را خیر کند اگر اکثریت مجلس را همین افراد مجلس هشتم تشکیل بدهند.

این نماینده اصولگرای مجلس با انتقاد از عملکرد هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: اگر به سایت مجلس سر بزنید و دستورات 15 بهمن تاکنون را بررسی کنید متوجه می‌شوید که مجلس به امور غیرضروری پرداخته است.

ماجرای جاری شدن سیل در مترو و اینکه آیا مجلس شورای اسلامی می‌تواند از شهرداری تحقیق و تفحص کند، سؤال دیگری بود که کوچک‌زاده به آن پاسخ داد.

وی در این باره گفت: از تمام نهادهای دولتی می‌توان تحقیق و تفحص کرد. درباره سیل مترو باید گفت که کمیسیون عمران مجلس از مترو بازدید کرد تقاطع بزرگراه استادی با اتوبان کرج کارگاهی است که زمین آن متعلق به بنیاد مسکن است و شرکتی با نام سامان محیط که پیمانکار مترو است، بابت طلبی که از مترو دارد، این زمین را تصاحب کرده تا مجتمع تجاری در آن احداث کند.

عضو جبهه پایداری با اشاره به منع قانونی ایجاد ساختمان در نزدیکی رودخانه‌ها گفت:‌کنار این زمین رودخانه‌ای است که آن را با دیوار پیش ساخته از زمین جدا کردند و در سه متری این دیوار 30 متر گودبرداری کردند.

وی افزود: این بنا به مترو راه دارد ما به نماینده شهرداری گفتیم که چه کسی به این شرکت مجوز داده برای ساخت یک مجتمع مسکونی.

کوچک‌زاده با بیان اینکه تا به حال هیچ روزنامه‌ای این مطالب را منتشر نکرده گفت: من به آقای قالیباف توصیه می‌کنم که خودش را قربانی این شرکت عمرانی نکند. چرا شهرداری اجازه داد در این منطقه ساخت و ساز انجام شود و هزینه چند ده میلیاردی به بیت‌المال وارد شود.

این نماینده مجلس در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا استعفای آقای حسینیان پس از انتصاب قاضی عسگر توسط مقام معظم رهبری ناشی از عدم ولایتمداری وی نیست،‌گفت: اولا از کجا معلوم که استعفای حسینیان به خاطر حکم رهبری بوده است.

وی در ادامه اگرچه قصد نام بردن از مقام معظم رهبری را نداشت، ولی به ناچار به ماجرای دیدار حسینیان و مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: بعد از استعفا مقام معظم رهبری حسینیان را احضار کرد و وی را در آغوش کشید و فرمودند به مجلس برگرد که آقای حسینیان از فرمان رهبری تبعیت کردند.

انتهای پیام/

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها