وحيد آرام آرام تغيير ميكند
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391 3:43 PM
وي با وجود اينكه پدرش عبدالرضا اكبري از بازيگران قديمي به شمار ميآيد؛ از شهرت او براي معرفي خودش استفاده نكرد و حضور در كارهاي نمايشي را با تدوين آغاز كرد و پس از كسب تجربه وارد عرصه بازيگري شد.
اكبري در مجموعه دختري به نام آهو نقش وحيد، يكي از پسران آقا مرتضي (بهزاد فراهاني) را برعهده دارد.
كدام يك از ويژگيهاي شخصيت وحيد به شما نزديكتر است؟
وحيد فرد درونگرايي است. معمولا خيلي سكوت ميكند و برخلاف برادرانش بسيار آرام و سر به زير است. فكر ميكنم اين ويژگيها در خود من هم وجود دارد.
در بخشهايي از اين سريال شما شخصيت بسيار آرامي داريد، اما در جاهايي هم ماجراجو ميشويد تا چك پدرتان را پول كنيد كه در اين ميان اتفاقهايي هم براي شما رخ ميدهد. به نظرتان شخصيت وحيد بخوبي پردازش شده و براي مخاطب باورپذير است؟
مخاطب از زماني با وحيد آشنا ميشود كه از سربازي برگشته است. در بخشهايي از داستان بيننده متوجه ميشود كه وحيد شخصيت آرامي دارد، اما از زماني كه از سربازي برگشته است، تغييراتي در او ايجاد شده و دوست دارد روي پاي خودش بايستد. مخاطب آرام آرام اين تغييرات را در وحيد ميبيند و متوجه همه حركات و رفتارهاي او ميشود. معمولا هنگامي كه در صحنه تمرين داشتيم تغييرات را همان جا انجام ميداديم و آقاي صلح ميرزايي، كارگردان سريال حين كار بسيار به ما كمك ميكرد تا شخصيت براي مخاطب باورپذير باشد تا بتواند با او ارتباط برقرار كند.
در بخشهايي از اين مجموعه روابط بين والدين و فرزندان به تصوير كشيده ميشود كه توانسته نظر مخاطبان را به خود جلب كند. تا چه اندازه تلاش كرديد اين روابط بدرستي به نمايش دربيايد؟
در بسياري از خانوادهها روابط بين والدين و فرزندان بسيار جدي گرفته ميشود و در برخي از اوقات هم مشكلاتي بين آنها به وجود ميآيد. پدر و مادر هميشه دلسوز فرزندانشان هستند و همه تصميمهايي كه ميگيرند به نفع آنها و براي موفقيتشان است، اما جوانان شايد به دلايل مختلفي با تصميمهايي كه خانواده براي آنها ميگيرد، مخالفت ميكنند. به نظرم فيلمنامه از اين حيث بسيار خوب بود و همين موضوع توانست بسياري از مخاطبان را با خود همراه كند. اين سريال روابط خانوادگي و احترام به والدين را مورد توجه قرار داده و به همين جهت جذابيت بالايي براي بيننده دارد.
با وجود اينكه براي اولين بار همكاري با صلح ميرزايي را تجربه كرديد، از او راضي هستيد؟
بله، به نظرم كار كردن با صلح ميرزايي بسيار راحت است. او ويژگيهايي دارد كه ميتواند به روند توليد فيلم و موفقيت آن كمك كند. بالاخره دكوپاژ، نحوه حركت دوربين و استفاده از تكنيكهاي مخاطبپسند در كارگرداني بسيار موثر است كه صلحميرزايي با تمام توانش براي موفقيت اين مجموعه كار كرد تا همه بازيگران و نقشهايشان در آن ديده شوند.
قبول داريد اكثر نقشهايي كه تاكنون بازي كردهايد همه در يك موضوع بوده است؟
من با گفته شما موافقم. كارگردانان امروز قدرت ريسك كردن ندارند و بيشتر دوست دارند كساني كه نقش و شخصيتهايي را تجربه كردهاند و براي مخاطب با همان نقشها شناخته شده هستند را براي بازي انتخاب كنند. دوست دارم نقشهاي متفاوتي را كار كنم به شرطي كه آن نقشها به من پيشنهاد شود. اگر با پيشنهاد متفاوتي مواجه شوم، مطمئنا با تمام توانم تلاش ميكنم بازي كنم و براي مخاطب يكنواخت نباشم.
براي بازي در مجموعه دختري به نام آهو از پدرتان هم كمك گرفتيد؟
بله، من نه تنها براي بازي در مجموعه دختري به نام آهو بلكه در تمامي كارهايم با پدرم مشورت ميكنم و از او راهنمايي ميخواهم. بالاخره او تجربيات بسيار زيادي دارد و من هم بايستي از تجربياتش براي موفقيتم استفاده كنم. رسيدن به مرز پختگي در بازيگري نيازمند تجربه است كه خدا را شكر من كسي را دارم كه هميشه حامي، راهنما و مشاورم است.
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)