سنندج/ واحد مرکزی خبر/ اقتصادی
سه شنبه 5 اردیبهشت 1391 8:58 PM
سنندج/ واحد مرکزی خبر/ اقتصادی
رئیس سازمان جنگلها ، مراتع و آبخیزداری کشور از اختصاص 15 هزار میلیارد تومان در سال جاری برای اجرای طرح توسعه بخش کشاورزی در کشور خبر داد.
آقای اورنگی امروز گفت: با اعتبارات اختصاص داده شده محدودیت اعتباری برای اجرای طرح توسعه بخش کشاورزی وجود ندارد.
وی یکی از دلایل مهاجرت روستائیان را اختلاف زیاد بین درآمد شهری و روستایی دانست و گفت: با اجرای طرح توسعه کشاورزی به طور قطع مهاجرت معکوس انجام خواهد شد.
اورنگی افزود: از آنجا که روستاها کانون توسعه و تولید به شمار میآیند باید با سرمایهگذاری و اعطای تسهیلات به روستاییان زمینه افزایش تولید را فراهم کنیم.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اعلام کرد: کشور ما دارای ظرفیتهای فیزیکی و انسانی مناسبی است ولی متاسفانه بهرهبرداری مناسبی از این قابلیتها و ظرفیتها تاکنون نشده است.
اورنگی گفت: دولت دهم به دنبال عملیاتی کردن طرح توسعه بخش کشاورزی است و خوشبختانه در سال گذشته این طرح مهم به تصویب دولت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه دولت شرایط ویژهای برای تسهیلات طرح توسعه بخش کشاورزی لحاظ کرده است، گفت: نرخ سود تسهیلاتی پرداختی در این طرح هفت درصد است.
0002