پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر (91/01/27)
یک شنبه 27 فروردین 1391 10:13 PM
خبرگزاری فارس: داوود توحیدپرست پس از رد شدن فیلمنامه «زریموش» در شورای پروانه ساخت، «عدالتی در کار نیست دختر» را در ژانر اجتماعی میسازد.

«داوود توحیدپرست» کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس، گفت: با ساخته فیلمنامه «زریموش» میخواستم لایههای ظاهری عشق و وفاداری را تبلیغ کرده و ثابت کنم که مردها و زنهای وفادار در کشور ایران به وفور وجود دارند و در لایحههای باطنی قصدم این بود که عشق و وفاداری را به موضوعات دیگر مثل وفاداری به عهد و پیمان، رفاقت، قراردادهای اجتماعی و هر نوع عشق و وفاداریی که منشأ خیر و خوبی در جامعه خواهد بود ترویج نمایم که متأسفانه شورای محترم پروانه ساخت تلاش و تحقیق چهارساله من در خصوص موضوع عشق و وفاداری را ندید و فیلمنامهای که هم پرفروش بود و هم حرفی اساسی برای گفتن داشت را رد کرد و اجازه ساخت آن را در بخش خصوصی به منی که سرم درد میکند برای طرح مشکلات مردم و جامعه و نهایتاً حل شدن آنها و الگو شدن کشور نداد.
* «عدالتی در کار نیست دختر» را با موضوع اجتماعی میسازم
وی در ادامه افزود: بنابراین فیلمنامه جذاب دیگری که همسرم «یاسمن کفایتی» به همراه «فرزانه شبانی» با عنوان «عدالتی در کار نیست دختر» نوشتهاند را ارائه کردم.
توحیدپرست تصریح کرد: طرح فیلمنامه «عدالتی در کار نیست دختر» از خودم است و موضوعی اجتماعی دارد و طبق معمول هدفم بررسی مسائل اجتماعی به نیت اصلاح جامعه است که به نظرم رسالت هر هنرمند مؤمن و آرمانخواهی باید باشد.
* همچنان منتظر صدور پروانه نمایش «شیرین قناری» بود هستم
این کارگردان در پایان این گفتوگو خاطرنشان کرد: ضمناً من همچنان صدور پروانه نمایش فیلم سینمایی «شیرین قناری بود» که یکی از شریفترین فیلمهای امسال است هستم که برای ساخت آن خانه و هر چه داشتهام را فروختهام و هیچ نهادی تاکنون یک ریال هم به من کمک مالی نکرده است. این در حالی است که فیلمسازان بیتالمالی با زد و بندهای پشت پرده میلیاردها میلیارد پول بیتالمال را هدر میدهند و فیلمهای بیبو، بیخاصیت و حتی ضد دین، کشور، مردم، فرهنگ و هنر این مرز و بوم میسازند.
انتهای پیام/ی