0

اخبار FaceBook

 
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار FaceBook ***بعد از توییتر، فیس‌بوک هک شد! ***
شنبه 28 بهمن 1391  1:31 PM

ه گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، معروف‌ترین شبکه اجتماعی با اعلام هک وب‌سایت خود تصریح کرد که تاکنون با هیچ مدرکی مبنی بر سوءاستفاده از اطلاعات کاربران خود مواجه نشده است. 

این حمله تنها دو هفته پس از انتشار خبر هک ۲۵۰ هزار کاربر شبکه اجتماعی توئیتر و دو روزنامه مشهور آمریکا،‌ نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال انجام شده است. 

فیس‌بوک اعلام کرد که سیستم‌های این وب سایت، ماه گذشته، در پی بازدید کارکنانش از وب سایت هک شده یک شرکت سازنده موبایل به این حمله هکری گرفتار شده است. 

با این وجود این شرکت اعلام کرده که به محض کشف این حمله، بلافاصله دست به کار شده و از بروز هرگونه مشکل جدی پیشگیری کرده و تاکنون هیچ اثری از گرفتاری کاربران فیس بوک به این حمله هکری گزارش نشده است. 

سخنگوی فیس بوک در مورد هدف و عامل یا عاملان این حمله سکوت و از اظهارنظر در این باره خودداری کرد. 

این حمله از آسیب‌پذیری برنامه جاوا در رایانه کارکنان این شرکت بهره‌برداری کرده بود. فیس‌بوک پس از کشف، گزارش بروز این مشکل را به شرکت اوراکل گزارش کرد و این شرکت در نسخه ترمیمی جاوا این مشکل را برطرف کرد. 

به گزارش پی سی ورلد،‌ برنامه جاوا محصول شرکت اوراکل اخیرا مشکلات بسیاری را برای کاربران خود ایجاد کرده و این شرکت را مجبور به انتشار نسخه‌های ترمیمی کرده است

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها