0

کليدهاي طلايي ويندوز 7

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

کليدهاي طلايي ويندوز 7
یک شنبه 21 شهریور 1389  10:17 PM

حتما ديده‌ايد که بعضي از کاربران رايانه بدون استفاده از موس و تنها با بهره‌گيري از صفحه‌کليد، تمام کارهاي خود را به‌سرعت انجام مي‌دهند.

استفاده از کليدهاي ميانبر، به نوعي، کاربر را حرفه‌اي‌تر جلوه مي‌دهد؛ هم‌چنين اين امکان را به کاربر مي‌دهد زماني که موس رايانه خراب مي‌شود سردرگم نمانده و بتواند به‌راحتي کارهاي خود را انجام دهد.

ما قصد داريم در اين شماره شما را با چند کليد ميانبر هنگام استفاده از ويندوز 7 آشنا کنيم تا با استفاده از آن‌ها هم در وقت خود صرفه‌جويي کرده و هم به کاربري حرفه‌اي تبديل شويد.

1. منوي Start: همان‌طور که مي‌دانيد منوي استارت يکي از کليدي‌ترين منوهاي ويندوز است که تقريبا براي دسترسي به تمام بخش‌هاي اصلي رايانه، نيازمند ورود به آن هستيد.

براي باز کردن اين منو، روي صفحه‌کليد خود به‌دنبال کليدي با نشانه يک پنجره چهاربخشي که همان لوگوي ويندوز مايکروسافت است بگرديد.

در اصطلاح به اين کليد، کليد ويندوز Windows مي‌گويند.

با يک‌بار فشار دادن اين کليد، منوي استارت باز شده و اگر دوباره آن‌را فشار دهيد منوي استارت در ويندوز 7 بسته مي‌شود.

2. بخش کمک‌رساني يا ‌Help: براي کاربران مبتدي و حتي حرفه‌اي، help يکي از سودمندترين ابزارهاي ويندوز است.

اين بخش در ويندوز 7 براي کاربر، خصوصيات جديد اين سيستم‌عامل را شرح مي‌دهد و مي‌تواند راه‌گشايي عالي براي رفع مشکلات کاربران باشد.

براي باز کردن پنجره کمک‌رساني توسط صفحه‌کليد، بايد کليد ويندوز را نگه‌ داشته و در همان حال کليد F1 را نيز فشار دهيد تا با سرعتي باورنکردني به منوي کمک‌رساني دسترسي پيدا کنيد.

3. جست‌وجو در رايانه يا Search: جست‌وجو در پوشه‌ها و فايل‌هاي واقع در ديسک‌سخت رايانه را مي‌توانيد در پنجره‌اي با نام search انجام دهيد که دسترسي به آن از طريق صفحه‌کليد و با فشار دادن کليد windows و F ميسر خواهد شد.

شما مي‌توانيد با تايپ کردن نام فايل يا پوشه مورد نظر در کادر خالي پنجره مذکور، آن‌را در انبار حافظه رايانه جست‌وجو کنيد.

4. پنجره Run: در ويندوزهاي قبلي مي‌توانستيد با کليک روي واژه Run در منوي استارت به اين پنجره دسترسي پيداکنيد اما در ويندوز 7 اين واژه در منوي استارت وجود ندارد و تنها راه دسترسي به آن استفاده از کليدهاي ميانبر است.

شما مي‌توانيد براي باز کردن اين پنجره کاربردي، کليدهاي windows و R را با هم فشار دهيد.

5. کوچک‌کردن پنجره‌ها يا Minimize: شما براي کوچک کردن پنجره‌هاي باز و رفتن به منوي کار در پايين صفحه از کليد minimize در روي پنجره استفاده‌ مي‌کنيد اما گاهي نياز داريد همه پنجره‌هاي باز را باهم جمع کنيد. براي اين‌کار مي‌توانيد از کليد ميانبر windows و D استفاده کنيد.

براي به‌نمايش درآوردن مجدد پنجره‌ها روي دسک‌‌تاپ، بايد دوباره همين کليدها را فشار دهيد.

6. نگاهي به محتويات My Computer: همان‌طور که مي‌دانيد my computer نقشه‌اي از محتويات کل سيستم است، جايي که کاربران براي دستيابي به يک يا همه درايوها بايد به آن‌جا مراجعه کنند.

براي دستيابي به اين پنجره مي‌توانيد به‌جاي دوبار ‌کليک روي آيکون my computer، هم‌زمان دو کليد windows و E را فشار دهيد.

7. ديدن خصوصيات يک فايل يا پوشه: اگر اندازه يک فايل يا پوشه، تعداد فايل‌ها و زيرپوشه‌هاي واقع در يک پوشه، زمان ساخته‌شدن فايل يا پوشه و خصوصيات آن‌ها را بخواهيد بايد به‌سراغ پنجره File properties برويد.

براي باز کردن اين پنجره توسط صفحه‌کليد بايد هم‌زمان دو کليد ALT و ENTER را فشار دهيد.

جالب است بدانيد که اين کليد ميانبر در داخل مرورگر اينترنت‌اکسپلورر هم عمل مي‌کند.

8. رفتن از يک پنجره به پنجره ديگر: وقتي چند پنجره روي رايانه شما باز است، با استفاده از کليد ترکيبي ALT و Tab و زدن کليد ENTER هنگام انتخاب پنجره مورد نظر، مي‌توانيد از يک پنجره به پنجره ديگر برويد.

اين حالت در ويندوزهاي قبلي هم اجرا مي‌شد اما نکته جذاب‌تر در ويندوز 7 اين است که شما مي‌توانيد اين‌کار را با فشار دادن کليدهاي ترکيبي windows و Tab کادرهاي پايين دسک‌‌تاپ به‌صورت سه‌بعدي انجام دهيد.

9. بستن يک برنامه فعال: شما مي‌توانيد با استفاده از کليدهاي ترکيبي ALT و F4 يک پنجره فعال را بسته و به‌سرعت از محيط آن برنامه خارج شويد.

10. ميانبري به يک منوي ميانبر: گزينه‌هاي Move ،Restore ،Size Minimize ،Maximize و Close را تمامي برنامه‌ها دارند. براي نمايش سريع اين فهرست در يک پنجره باز، دو کليد ALT و SPACE را باهم فشار دهيد.

هانيه تندهوش


چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها