معرفی چند هتل سنتی یزد :
در شهر یزد تعدادی از خانه ها و کاروانسراهای قدیمی بازسازی شده و بصورت هتل آماده پذیرایی از مهمانان است . شکل سنتی آنها معمولا فضای مناسبی را برای اقامت چند شبه فراهم میکند . تعداد این هتل ها رو به افزایش است و امکانات آنها هم متنوع . من در این چند پست بعضی از آنها را معرفی میکنم .
تنها ذکر یک نکته بنظرم لازم میآید ئو آن اینکه تقریبا اکثر این هتل ها از فضای حیاط اصلی به عنوان رستوران و سفره خانه استفاده میکنند . لذا توصیه میکنم اگر میخواهید اتاقی نسبتا آرام و در سکوت برای استراحت داشته باشید ، اتاقهای حیاط ها جنبی و گوشه ای را انتخاب کنید تا در طول استراحت در اتاقها ، صدای سفره خانه و موزیک های پخش شده شما را ناراحت نکند.
۱- هتل سنتی مهر - خانه تاریخی زرگر یزدی
هتل مناسبی است با امکانات مطلوب . اتاق آن سرویس بهداشتی تمیز دارد . یخچال بار - تلویزیون - سیستم پکیج تهویه مطبوع دارد . رستوران بوفه باز . اتاقهای ۲ و ۳ و ۳ تخته و سوئیت . اینترنت و کافی نت و پزشک از دیگر امکانات هتل می باشد .
آدرس : یزد - خیابان قیام - کوچه لب خندق - هتل سنتی مهر
تلفن : ۶۲۲۷۴۰۰-۰۳۵۱
www.mehrhotel.ir
در سایت هتل اطلاعات کاملی میتوان یافت . لیست قیمت ها هم ذکر شده . هتل در فصل کم مسافری معمولا تابستان و پاییز ۳۰ درصد تخفیف دارد .
۲- هتل کاروانسرای مشیر یزد
آدرس : یزد - بلوار امامزاده جعفر - خیابان مصلی - بازارچه مشیرالممالک
تلفن : ۶۲۲۷۰۵۰ - ۰۳۵۱
www.carvanseraihotel.com
نرخ قیمت ها ( البته مربوط به تاریخ سفر من حدود نیمه اردیبهشت ماه ۸۷ )
یک تخته ۳۵۰۰۰۰ ریال - دو تخته ۵۴۰۰۰۰ ریال ۰ سرویس خواب اضافه ۱۶۰۰۰۰ ریال - به همراه صبحانه و ۳۰ درصدر تخفیف برای فصل تخفیف
تصویر از طبقه دوم هتل
نوشته شده در شنبه بیست و چهارم اسفند 1387
سفر به یزد 3 - معرفی چند هتل سنتی
۴- هتل واحه
۵- هتل سنتی کهن کاشانه
آدرس : یزد - خیابان امام خمینی ( فهادان ) - صدمتر مانده به زندان اسکندر
تلفن : ۶۲۱۲۴۸۵-۶۲۱۱۲۹۷-۶۲۱۰۹۲۸-۰۹۳۵
www.kohanhotel.com
قیمت ها : یک نخته ۱۸۵۰۰۰ ریال - دو تخته ۲۶۵۰۰۰ ریال - سرویس اضافه ۷۴۰۰۰ ریال با صبحانه و ۳۰ درصد تخفیفی در فصل تخفیف .
تصویر رستوران هتل