0

احادیث امام علی ع

mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

پاسخ به:احادیث امام علی ع
جمعه 5 اسفند 1390  5:18 PM

امام علی (ع) : به خدا سوگند اگر تمام شب را بر روی خارهای مغیلان به سر برم و با غل و زنجیر به این سو و آن سو کشیده شوم خوش تر دارم تا خدا و رسولش را در قیامت ملاقات کنم درحالی به بعضی از بندگان خدا ستم کرده باشم و چیزی از بیت المال عمومی را به غصب گرفته باشم.     نهج البلاغه خطبه 224

امام علی (ع) : به خدا سوگند برادرم عقیل را دیدم که به شدت تهیدست شده و از من درخواست داشت تا یک من (سه کیلو) از گندم های بیت المال را به او ببخشم و من کودکانش را دیدم که از گرسنگی دارای موهای ژولیده و رنگشان تیره شده بود و او پی در پی مرا دیدار و درخواستش را تکرار می کرد چون من به گفته هایش گوش دادم عقیل پنداشت که دین خود را به او واگذار کنم و آخرتم را به دنیای او بفروشم پس آهنی را در آتش گداخته و به دستش نزدیک کردم تا او را بیدار کنم پس او چون بیمار داد و فریاد زد و نزدیک بود از حرارت آن آهن بسوزد , به او گفتم ای عقیل از حرارت آهنی می نالی که انسانی آن را گرم ساخته اما مرا به حرارت دوزخی میخوانی که خدای جبار با خشم خود آن را برافروخته تو از حرارت ناچیز می نالی و دستت را می کشی پس چگونه من از آتش الهی و از نافرمانی او دوری نگزینم.    نهج البلاغه خطبه 224

مولا علی (ع) : بیچاره فرزند آدم ! اجلش پنهان ، بیماریهایش پوشیده ! اعمالش همه نوشته ! پشه ای او را آزار می دهد ! جرعه ای گلوگیرش شده و او را از پای در می آورد ، و عرق کردنی او را بدبو سازد !!!    نهج البلاغه حکمت 419

مولا علی (ع) : تقوا در راس همه ارزش های اخلاقی است.  نهج البلاغه حکمت 410

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها