0

احادیث امام علی ع

mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

پاسخ به:احادیث امام علی ع
جمعه 5 اسفند 1390  5:18 PM

v

امام علی (ع) : حضرت هنگام عبور از محلی شنید که عده ای ایشان را ستایش می کنند با دیدن این صحنه فرمود : بار خدآیا تو مرا از خودم بهتر می شناسی ، و من نیز خودم را بهتر از ایشان می شناسم ، خدآیا مرا از آنچه اینان می پندارند نیکوتر قرار ده و آنچه را که ایشان درباره زشتی من نمی دانند بیامرز.   نهج البلاغه حکمت 100

امام علی (ع) : مردم برای اصلاح و راحتی دنیای خود چیزی از معارف و دستورات دین را ترک نمی گویند جز آنکه خدا آنان را به چیزی زیانبارتر دچار خواهد نمود. نهج البلاغه حکمت 106

امام علی (ع)  : خداوند قرآن رافرو نشانده عطش علمی دانشمندان و باران بهاری برای قلب فقیهان و راه گسترده و وسیع برای صالحان قرار داده است . قرآن داروئی است که با آن بیماری وجود ندارد . نوری است که با آن تاریکی یافت نمیشود ، قرآن محل امنی است برای هرکه در آن وارد شود و برهانی است برای کسی که به آن سخن گوید عامل پیروزی است برای کسی که به آن استدلال کند و راهنما و راهبر آن کسی است که به آن عمل کند قرآن  نشانه هدایت است برای کسی که در او بنگرد و سپر نگهدارنده است از برای کسی  که با آن خود را بپوشاند و حدیث کسی است که از آن بیان کند و حکم کسی است که به آن قضاوت کند .      نهج البلاغه خطبه 198

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها