0

اخبار سوم اسفند ماه

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار سوم اسفند ماه
چهارشنبه 3 اسفند 1390  8:48 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
وزیر امور خارجه استرالیا از سمت خود کناره‌گیری کرد

خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه استرالیا با بالا گرفتن اختلافات سیاسی در این کشور از سمت خود کناره گیری کرد.

خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه استرالیا از سمت خود کناره‌گیری کرد

به گزارش فارس به نقل از "نیویورک تایمز"، "کوین راد" در پی بالا رفتن اختلافات در سطوح بالای سیاسی این کشور، کناره گیری خود را از سمتش اعلام کرده است.

بر اساس این گزارش، کوین راد در بیانیه استعفای خود در این زمینه اعلام کرده است که نمی تواند بدون داشتن حمایت جولیا گیلارد نخست وزیر استرالیا، به فعالیت خود به عنوان وزیر امور خارجه این کشور ادامه دهد.

وزیر امور خارجه استرالیا بیانیه مربوط به استعفای خود را صبح امروز در جریان کنفرانس مطبوعاتی خود و در شرایطی اعلام کرد که در سفر خود به آمریکا به سر می برد. این بیانیه در حالی منتشر می شود که در شرایط کنونی شایعاتی مبنی بر این که راد قصد داشته است قدرت را از دست گیلارد خارج کند، مطرح شده است.

راد در بخشی از سخنان خود در این کنفرانس خبری اظهار داشت: من تنها زمانی می توانم به عنوان وزیر امور خارجه استرالیا انجام وظیفه کنم که اعتماد نخست وزیر و اعضای برجسته کابینه وی را در اختیار دارم. بنابراین با توجه به اوضاع کنونی، فکر می کنم تنها راه درست برای من کناره گیری از سمتم است.

در روزهای اخیر شایعاتی مطرح شده است مبنی بر این که حامیان کوین راد در تلاش برای برنامه ریزی به منظور بازگرداندن وی به قدرت بوده اند. در عین حال راد ضمن رد این شایعه، آن را یک دیوانگی محض خوانده است.

در عین حال نیویورک تایمز در گزارش خود به این نکته اشاره می کند که شخص گیلارد نیز در ژوئن سال 2010 در یک اقدام شبه کودتا، کوین راد را که آن زمان نخست وزیر استرالیا بود، از رهبری حزب کار برکنار کرد و خود نخست وزیری این کشور را بر عهده گرفت و به سومین نخست وزیر استرالیا از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون تبدیل شد که از این روش برای رسیدن به قدرت استفاده می کند.

در بخش پایانی این گزارش آمده است: اکنون مشخص نیست موضع بعدی راد پس از اعلام کناره گیری از سمتش چه خواهد بود، اگرچه خود وی اعلام کرده است که فردا به کشورش باز خواهد گشت تا در مورد آینده سیاسی خود تصمیم گیری کند.

انتهای پیام/س.ص

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها