حسين ماهيني مدافع راست تيم ملي در بازي با اردن در تركيب ثابت تيم ملي قرار گرفت و در كارهاي دفاعي و تهاجمي نمايش خوبي داشت. او حتي توانست يك پاس گل به محمد قاضي بدهد تا بازي خوبش را تكميل كند.
ماهيني در مورد اين بازي ميگويد: فكر ميكنم اگر گل اول را از اردن نميخورديم خيلي راحت اين تيم را ميبرديم. متأسفانه مقابل اين تيم غافلگير شديم ولي در نيمه دوم به آنچه كه ميخواستيم رسيديم و به نظر من اردن كمي هم خوش شانس بود ولي بايد قبول كرد كه آنها تيم ضعيفي نبودند.
ماهيني در مورد پاس گلي كه به محمد قاضي داد خاطرنشان ميكند: خوشحالم كه توانستم روي اين گل تأثير داشته باشم. انصافا قاضي هم ضربه سر بسيار خوبي زد تا كار تيمي ما نتيجه بدهد. اميدوارم كه در بازيهاي آينده هم بتوانم تأثيرگذار باشم.
شايد اگر خسرو حيدري مصدوم نميشد ماهيني در اين بازي به ميدان نميرفت. ماهيني در مورد احتمال بازي نكردنش مقابل قطر خاطرنشان ميكند:من با خسرو رفيق هستم و فرقي ندارد كه چه كسي بازي كند. اين موضوع به تصميم كيروش مربوط ميشود. درضمن فكر ميكنم موفقيت تيم ملي و رفتن به جام جهاني از همه چيز مهمتر است. همه ما دوست داريم كه ايران به جام جهاني برود و من هم به عنوان يكي از بازيكنان تيم ملي بزرگترين آرزويم اين است كه در جام جهاني بازي كنم.