0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

ابرقویی‌نژاد: آنقدر دوربین و خبرنگار هست که کسی جرات تبانی نمی‌کند
یک شنبه 7 اسفند 1390  1:19 PM

رئیس هیات فوتبال استان اصفهان در واکنش به اظهارات مدیرعامل باشگاه منصوری قرچک پیرامون تبانی در فوتسال اصفهان گفت: آقای منصوری در تماس تلفنی با من عنوان کرد که از حرف‌هایش بد برداشت شده و او این حرف‌ها را نزده است و باید بگویم در حال حاضر آنقدر دوربین و خبرنگار در فوتسال هست که کسی جرات تبانی نمی‌کند.

علی‌اکبر ابرقویی‌نژاد در گفتگو با ایمنا پیرامون دیدار تیم‌های فوتسال گیتی‌پسند اصفهان و منصوری قرچک اظهار داشت: بازی سختی بود که پنجشنبه گذشته بین دو تیم انجام شد و در پایان همانگونه که پیش‌بینی می‌شد، گیتی‌پسند به دلیل قدرت خود با اختلاف زیادی در این مسابقه به پیروزی رسید.
وی با بیان اینکه از ابتدا گفته‌ام که یکی از تیم‌های اصفهانی در فصل جاری قهرمان لیگ برتر می‌شوند، تصریح کرد: باید بگویم هنوز هم بر این باور هستم و مطمئنم که در پایان فصل این تیم گیتی‌پسند است که جام قهرمانی را بالای سر می‌برد.
رئیس هیات فوتبال اصفهان در مورد اختلاف نظرش با عباس ترابیان و حضور ترابیان در اصفهان بیان داشت: من هیچ مشکلی با ترابیان نداشتم و رفاقتم با او هنوز هم ادامه دارد؛ اگرچه او چند بار عنوان کرد تا زمانی که من هستم هیچ میزبانی برای مسابقات تیم ملی به اصفهان نمی‌دهد اما این حرف‌ها از روی عصبانیت بوده و هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی در مورد اظهارات مدیرعامل باشگاه منصوری که ابرقویی‌نژاد را متهم به جانب‌داری و تبانی در فوتسال کرده بود، اضافه کرد: پس از انتشار مصاحبه آقای منصوری، مدیرعامل این باشگاه با من تماس گرفت و عنوان کرد که از حرف‌های او بد برداشت شده و منظورش این بوده که مسئولیت برگزاری مسابقات با هیات فوتبال است وگرنه او اینگونه اظهار نظر نکرده بود.
ابرقویی‌نژاد در مورد بازی تیم‌های ماهان و منصوری قرچک و اهمیت این مسابقه اضافه کرد: اگرچه در روزهای گذشته اظهارات بسیاری در مورد تبانی و اینگونه مسائل در فوتسال شنیده می‌شود اما در فوتبال و فوتسال با تبانی کاری از پیش نمی‌رود و برای پیروزی باید محکم کار کرد چراکه آنقدر دوربین و خبرنگار و توجه به فوتسال وجود دارد که هیچ کس جرات نمی‌کند دست به تبانی بزند.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها