0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

سالانه 85 میلیون متر مربع فرش ماشینی در استان اصفهان تولید می شود
یک شنبه 7 اسفند 1390  2:16 AM

'محمود تولایی' عصرشنبه در حاشیه سومین نمایشگاه تخصصی فرش ماشینی، موكت و كفپوش اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بعد از استان اصفهان استان های یزد، خراسان رضوی و مازندران از نظر میزان تولید قالی ماشینی با اختلاف فاحشی قرار دارند.

وی افزود: این آمار نشان می دهد در حدود دو سوم فرش ماشینی كشور در استان اصفهان تولید می شود.

به گفته وی در یك سال گذشته فرش ماشینی تنها 10 درصد افزایش قیمت داشته است كه در برخی كارخانجات این میزان افزایش قیمت هم لحاظ نشده است.

وی تصریح كرد: این امر به دلیل تولید زیاد فرش ماشینی و ضعف قدرت خرید مردم بوده است كه تولید كنندگان را برای حفظ فروش خود ناگزیر به عدم افزایش قیمتها كرده اشت.

تولایی گفت: فرش ماشینی به قیمت ارزان تر در مقایسه با فرش دستباف و تنوع بیشتر در طراحی و رنگ، روز به روز طرفداران و خریداران بیشتری پیدا می كند.

به گفته وی طرح های انتزاعی و مدرن و نقشه های اصیل در قالی ماشینی هر دو طرفداران و علاقه مندان خاص خود را دارد اما به نظر می رسد نقشه های اصیل فرش ایرانی با رنگ آمیزی های شاد و روشن خواستار بیشتری در بین مردم داشته باشد.

این نمایشگاه در دو سالن در فضایی بالغ بر پنج هزار و 500 مترمربع با حضور شركتهایی از استانهای اصفهان، تهران، اردبیل و نمایندگانی از كشورهای تركیه، كره، چین و بلژیك در حال برگزاری است.

این نمایشگاه تا هفتم اسفندماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان در كنار پل تاریخی 'شهرستان' از ساعت 15 تا 21 برای بازدید علاقه مندان دایر است.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها