0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

کرسی آزاد اندیشی "حق رأی من؟! انتخاب یا انتصاب؟" در شهرضا برگزار میشود
شنبه 6 اسفند 1390  3:19 PM

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا گفت: با برگزاری کرسی های آزاداندیشی در جامعه و به ویژه در بین نسل جوان می توان جامعه اسلامی را به سمت پویائی سوق داد.

عبدالله احمدی در گفتگو با خبرنگار ایمنا در شهرضا اظهار داشت: بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با هدف توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت و ضرورت کرسی های آزاداندیشی، کرسی آزاد اندیشی "حق رأی من؟! انتخاب یا انتصاب؟" را برگزار می کند.
احمدی برگزاری کرسی های آزاداندیشی مختلف با حضور اساتید و دانشجویان این دانشگاه را از مهمترین برنامه های بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در چهار ماه گذشته اعلام کرد.
وی همچنین از برگزاری کرسی آزاد اندیشی "حق رأی من؟! انتخاب یا انتصاب؟" قبل از برگزاری اتخابات مجلس خبر داد و گفت: کرسی آزاد اندیشی "حق رأی من؟! انتخاب یا انتصاب؟" توسط کانون مطالعات فکری و سیاسی بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا برگزار می شود.
مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا اظهار داشت: برگزاری کرسی آزاد اندیشی "حق رأی من؟! انتخاب یا انتصاب؟"، با حضور دکتر نصری استاد دانشگاه اصفهان و سایر اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا در روز دوشنبه هشتم اسفندماه سال جاری در سالن شهید باقی دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار می شود. 
احمدی افزود: علاقمندان به ثبت نام برای گفتگو در این کرسی می توانند تا ۸ اسفندماه، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی را به شماره ۳۰۰۰۷۹۵۷۹۵۰۱۲۴ پیامک کنند.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها