معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: به كارگيري تكنولوژي و فناوري هاي موجود در نهمين نمايشگاه صنايع غذايي كه به بخش بسته بندي مربوط است، سبب ارتقاي صنايع غذايي كشور مي شود.
به گزارش ایمنا علی اصغر سلیمی در حاشیه برگزاری نهمین نمایشگاه تخصصي صنایع غذایی، فست فودها و خدمات وابسته با بیان اينكه این سازمان از سرمایه گذاری در صنایع بسته بندی حمایت می كند، اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش صنعت بسته بندی، آينده سرمايه گذاري روشني دارند و به همين دليل نيز سرمايه گذاري در اين بخش رو به افزايش است.
وي ادامه داد: ایران در بخش صنایع بسته بندی در مقایسه با سایر كشورها پيشرفت چنداني نداشته اين در حالي است كه فضا، امكانات و امنیت سرمایه گذاری اين حوزه بسيار مناسب است.
معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان این که بسته بندی های غذایی چرخه مدرنیزه شدن سيستم توليدات غذايي كشور را تسهيل و سرعت مي بخشد، اضافه کرد: در عرصه هايي مانند توليد نان، تشويق ها و حمايت هاي لازم در خصوص بهبود اين روند حائز اهميت بوده و تاکنون انجام گرفته است.
وی از بسته بندی به عنوان يكي از امور زیربنایی و ساختاری پایه های اقتصادی كشور نام برد و بيان داشت: استفاده از تكنولوژی و دستگاه های اتوماتیك سبب ارتقای سلامت و بهداشت در تولیدات غذایی می شود.
سلیمی با تأكيد بر اینكه صنایع بسته بندی باید در ایران گسترش یابد، اظهار داشت: سازمان صنعت، معدن و تجارت برنامه هاي ويژه اي در اين خصوص دارد.
وی یادآور شد: بخش صنایع بسته بندی سبزیجات، صیفی جات و میوه كه دارای مزیت نسبی هستند، اهمیت فوق العاده ای دارند و از مزاياي آن مي توان به امنیت به لحاظ تنوع، اعتماد و اطمینان به توزیع در شبكه مجازی اشاره كرد.
معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان تقویت فروشگاه های زنجیره ای را از جمله اهداف این سازمان برشمرد و گفت: با این شیوه می توان خدمات بهتري را ارايه كرده و از بار ترافیك شهر نيز بكاهيم.