0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

شمسایی:از طریق خبرگزاری ایمنا از داور مسابقه عذرخواهی می کنم
شنبه 6 اسفند 1390  2:51 PM

بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند گفت: شاید داور اشتباه کرده باشد اما من فقط یک بازیکن هستم و وظایف خودم را دارم و از همین خبرگزاری ایمنا از سهرابی، داور مسابقه عذرخواهی می‌کنم.

وحید شمسایی در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار فوتسال روز پنجشنبه بین دو تیم گیتی پسند و منصوری اظهار داشت: به هر حال هر دو تیم بازیکنان بزرگی دارند و به همین خاطر بازی خوبی از آب در آمد، حکم ما حکم پیروزی بود و خداراشکر ۳ امتیاز این دیدار را گرفتیم.
وی در مورد اخراجش توسط داور مسابقه گفت: آن صحنه اخراج نداشت اما من هم نباید به داور مسابقه اعتراض می‌کردم چون این کار حرفه ای نیست.
بازیکن ملی پوش گیتی پسند با بیان اینکه من تنها یک بازیکن هستم و نباید در کار داور دخالت می‌کردم، بیان می‌کند: شاید داور اشتباه کرده باشد اما من فقط یک بازیکن هستم و وظایف خودم را دارم و از همین خبرگزاری ایمنا از سهرابی، داور مسابقه عذرخواهی می‌کنم.
شمسایی در مورد شانس قهرمانی گیتی پسند تاکید می‌کند: هنوز دو هفته دیگر باقی مانده است و هیچ چیز مشخص نیست، ما باید تمام تلاش خود را برای پیروزی پرگل در دو مسابقه آینده انجام دهیم تا انشالله قهرمانی را برای مردم اصفهان به ارمغان بیاوریم.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها