0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

انتخابات تنها صحنه ايست كه در آن حمايت مردم از نظام به عدد و آمار بيان مي شود
شنبه 6 اسفند 1390  2:47 PM

مسوول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي آران و بيدگل گفت: انتخابات تنها صحنه ای است كه مشاركت و حمایت مردم از نظام و انقلاب اسلامی به عدد و آمار بیان می شود.

عمران دلاوريان در گفت و گو با خبرنگار ايمنا در آران و بيدگل اظهار داشت: حضور حداكثر مردم در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي باعث یاس و ناامیدی دشمنان و خنثی شدن توطئه ها و نقشه های شوم آنها بر عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مي شود.
وي افزود: امروز تمام تلاش دشمن این است كه مردم حضور كمتری در انتخابات داشته باشند تا مشروعیت نظام را زیر سوال ببرد اما آنچه می تواند دشمن را ناامید كند هوشیاری، آگاهی و مشاركت حداكثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
وي تصريح كرد: درصد مشاركت مردمی پشتوانه نظام است و استكبار جهانی و غربیان را از اجرای توطئه ها ناامید می كند.
دلاوريان تاكيد كرد: حضور حماسی و هوشمندانه مردم آران و بيدگل در انتخابات مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن سال جاری امید دشمنان را به یاس تبدیل خواهد كرد.
وی گفت: حضور مردم در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، حركت عظیم دیگری را خلق خواهد كرد كه خاطره آن در اذهان و در نظام جمهوری اسلامی ثبت و ضبط می‌ شود.
 

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها