0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

افضل: منصوری باشگاهش تنها یک اتاق است، اگر در اصفهان بود الان در رده هفتم جدول جای داشت
شنبه 6 اسفند 1390  2:21 PM

سرمربی تیم فوتسال گیتی پسند گفت: پس از گل چهارم می‌توانستیم به منصوری گل‌های بیشتری نیز بزنیم اما متاسفانه با بی دقتی‌هایی که داشتیم این اتفاق نیفتاد.

به گزارش ایمنا، علی افضل در نشست خبری پس از دیدار حساس فوتسال بین دو تیم گیتی پسند و شهید منصوری قرچک پیرامون این دیدار اظهار داشت: ما نیاز به ۳ امتیاز این دیدار سخت داشتیم و پس از آن نیز نیاز به تفاضل گل داشتیم تا بتوانیم از لحاظ تفاضل گل نیز به منصوری نزدیک شویم.
وی ادامه داد: بازی کاملا یک طرفه ای را شاهد بودیم و منصوری حرفی برای گفتن نداشت زیرا ما این تیم را از همان ابتدا از جلوی دروازه تحت پرس قرار می‌دادیم و اجازه نمی‌دادیم آنها بتوانند بازیسازی کنند.
سرمربی تیم گیتی پسند در پاسخ به رجزخوانی‌های رضا لک سرمربی تیم شهید منصوری که به خبرنگاران اصفهانی گفته بود جشن قهرمانی را در همین اصفهان برپا می‌کنیم گفت: من نمی‌خواهم این حرف را بزنم اما او سال دوم سرمربیگریش است و کمی ذوق زده است، پارسال شهید منصوری به لطف اینکه گیتی پسند و فیروزصفه و فولاد ماهان به جان هم افتادند قهرمان شد و مطمئن باشید امسال نیز که در این رتبه از جدول جای دارد به خاطر حواشی که در قرچک به وجود می‌آورند و داوری‌ها است، منصوری تیمی در حد همین فیروزصفه است و مطمئن باشید اگر این تیم در اصفهان بود مانند فیروزصفه اکنون در رده هفتم بود.
افضل با انتقاد از شرایط تیم میهمان در قرچک بیان داشت: اصلا فکر نمی‌کنم قرچک در نقشه باشد و از تهران که می‌خواهیم به قرچک برویم اگر در راه حادثه ای پیش نیاید یک ساعت و نیم طول می‌کشد تا به این شهر برسیم، سالن قرچک نیز اصلا استاندارد نیست و نور مناسب ندارد.
وی افزود: دلم می‌خواهد یکبار شرایط ما در قرچک به نمایش در بیاید، در قرچک انواع و اقسام اشیاع به سمت بازیکنان پرتاب می‌شود و در کنار زمین نیز مایعی مانند آب دهان به سمت بازیکنان پرتاب می‌شود که جالب اینجاست که این مایع اصلا پاک نمی‌شود ضمن اینکه فحش و ناسزا نیز که آنجا خیلی سر می‌دهند که مایه تاسف است.
سرمربی گیتی پسند اینبار با حمله به تقوی، سرپرست تیم شهید منصوری خاطرنشان کرد: تقوی، سرپرست این تیم استاد مسائل حاشیه ای است و هرچند می‌گوید پول نداریم اما در کارهای دیگر پول دارند و به خوبی هزینه می‌کنند.
افضل همچنین با انتقاد از داور این مسابقه ادامه داد: سهرابی، داور این مسابقه از ابتدای علیه ما سوت می‌زد و پس از اینکه ترابیان از بین تماشاگران آمد و با او حرف زد کمی جو برگشت ولی در کل باید بگویم آقای سهرابی یکی از ضعیف ترین قضاوت‌های امسال خود را انجام داد.
وی در مورد حضور ترابیان در این بازی اظهار داشت: از آقای ترابیان می‌خواهم برنامه که در این بازی می‌خواست پیاده کند و با تماشاگران صحبت کند یکبار هم در قرچک پیاده کند و با تماشاگران صحبت کند که آنقدر به تیم مقابل توهین نکنند.
سرمربی گیتی پسند تصریح کرد: قرچک یک تیم محلی است و مانند فولاد ماهان یا گیتی پسند که باشگاه‌های کاملی هستند نیست، فکر نمی‌کنم این تیم اصلا تشکیلات یک باشگاه را داشته باشد و باشگاهش تنها یک اتاق است، تماشاگرانشان هم از ۷ مملکت به سالن قرچک می‌آیند و واقعا بی ادبی می‌کنند.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها