0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

35 کانون فرهنگی اصفهان در "شاخه طوبی" تقدیر شدند
پنج شنبه 4 اسفند 1390  1:34 PM

مسئول جشنواره تخصصی فرهنگی دینی شاخه طوبی گفت: در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره فرهنگی شاخه طوبی از 35 کانون فرهنگی استان اصفهان تقدیر شد.
 
به گزارش ايمنا، محمدرضا ملکی‌ها در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره تخصصی دستاوردهای دینی «شاخه طوبی» که در تالار همایش‌های هتل آسمان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: رسالت اصلی کانون‌های دینی تربیت انسان و توجه به مسائل تربیتی است.
وی با اشاره به اینکه هدف این جشنواره تقویت بنیان‌های اصیل و تأثیرگذار در حوزه فرهنگ دینی جامعه است، بیان داشت: ایجاد جایگاه ویژه برای طراحان و خلاقان فرهنگی به منظور تولید علم و فکر، پشتیبانی و مساعدت از طرح‌های فرهنگی از دیگر اهداف این جشنواره است.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بقیةالله (عج) استان اصفهان ادامه داد: چهارمین دوره از جشنواره شاخه طوبی به مدت سه سال در حال پیگیری است و با طی فراز و فرودهای بسیار توانسته به سرانجام برسد.
وی که محورهای این جشنواره را شامل طرح‌های فرهنگی اجرا شده و طرح و ایده‌های فرهنگی دانست، تصریح کرد: با معرفی و تجلیل مراکز فرهنگی منتخب شهر اصفهان، معرفی و تجلیل از فعالان فرهنگی شهر اصفهان و تجلیل از دستاوردهای فرهنگی مراکز فرهنگی استان از برنامه‌های این جشنواره بوده است.
ملکی‌ها اضافه کرد: با طی تمامی مشکلاتی که در برگزاری این دوره از جشنواره وجود داشت امشب ۳۵ کانون‌‌های فرهنگی استان اصفهان که در این جشنواره شرکت داشتند تقدیر شدند.
وی با اشاره به اینکه مخاطبان اصلی کانون‌های فرهنگی هنری قشر جوان و نوجوان هستند، تاکید کرد: پاسخگویی به نیازهای فکری و معنوی مخاطبان بسیار مهم است و مسئولان کانون‌ها باید نیازها را شناسایی کرده و با برنامه‌ریزی نسبت به نیازها به آنها پاسخ دهند.

مسئول جشنواره تخصصی فرهنگی دینی شاخه طوبی موسسه فرهنگی بقیةالله (عج) را نهادی مردمی و غیر دولتی دانست و اظهار داشت: جشنواره شاخه طوبی در سال ۸۵ کلید خورد و این مجموعه از دل مردم شکل گرفت تا در فضای سالم به رقابت بپردازند.
وی تاکید کرد: نیاز به محبت و استقلال از جمله نیازهای جوانان و نوجوانان است که مسئولان باید به آنها توجه بیشتری داشته باشند.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها