0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

جمشیدیان: تا ۲-۳ هفته دیگر با تیم تمرین می‌کنم
چهارشنبه 3 اسفند 1390  6:03 PM

هافبک تیم فوتبال سپاهان می‌گوید: پیش بینی می‌کنم تا ۲-۳ هفته دیگر بتوانم در تمرینات گروهی حاضر شوم و با سایر بازیکنان تمرین کنم.

احمد جمشیدیان که مدت‌هاست به دلیل عمل جراحی روی کمرش از میادین به دور است در گفتگو با ایمنا پیرامون وضعیت مصدومیتش می‌گوید: فعلا تمرینات سبک و دویدن را زیر نظر پزشک تیم آغاز کرده ام و پیش بینی می‌کنم تا ۲-۳ هفته دیگر بتوانم در تمرینات گروهی حاضر شوم و با سایر بازیکنان تمرین کنم.
وی با بیان اینکه عمل سنگینی روی کمرم انجام شد ادامه می‌دهد: خوشبختانه این عمل با موفقیت انجام شد و خوشحالم که تاکنون مشکل خاصی برایم پیش نیامده است و امیدوارم در ادامه نیز در تمرینات مشکلی نداشته باشم.
هافبک هجومی تیم فوتبال سپاهان در ادامه حرف‌هایش در مورد وضعیت تیم سپاهان زیر نظر کرانچار بیان می‌کند: از زمانی که کرانچار به تیم آمده است آرامش خاصی در تیم حاکم شده است ضمن اینکه او از نظر تاکتیکی تحول خاصی در تیم ایجاد کرده است.
از جمشیدیان در مورد لیست تیم ملی و انتقاداتی که به این لیست وارد می‌شود می‌پرسیم که در پاسخ می‌گوید: کی‌روش بهترین نفرات را به تیم ملی دعوت می‌کند و ما باید به تصمیمات او احترام بگذاریم زیرا در نهایت او مسئول تیم ملی است و ما تنها باید آرزوی موفقیت تیم ملی را بکنیم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها