0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

اصفهانی ها،یك میلیون و 700 هزار تماس با مركز فوریتهای پلیسی110 گرفته اند
سه شنبه 2 اسفند 1390  12:17 PM

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: شهروندان این شهرستان از ابتدای سالجاری تاكنون، نزدیك به یك میلیون و 700 هزار تماس تلفنی با مركز فوریتهای پلیسی 110 گرفته اند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ 'محمدعلی بختیاری' افزود: از این تعداد تماس نزدیك به 500 هزار مورد آن منجر به عملیات پلیسی توسط ماموران یگان110 این فرماندهی شده است.

وی با بیان اینكه سایر تماس های برقرار شده نیز مربوط به درخواست كمك، راهنمایی و مشاوره از پلیس بوده است، اظهارداشت: در اینباره اپراتورهای پلیس 110 در كمال آرامش و متانت به وظیفه خود در این زمینه عمل كرده و مردم را راهنمایی كردند.

وی تصریح كرد:بیشترین تماس مردم با پلیس 110 در طول 11 ماهه سال جاری مربوط به 'تصادفات'، 'نزاع' و 'درگیری' و مفقودی بوده كه ماموران این فرماندهی به خوبی در كمترین زمان ممكن بر سر صحنه حاضر و به كمك مردم شتافتند.

وی با اشاره به تعداد تماس‌های عملیاتی مركز فوریت‌های پلیس 110 تصریح كرد: آمارها نشان می‌دهد به طور میانگین تقریباً هر دقیقه 3 تماس با 110 صورت و یك ماموریت پلیسی در اصفهان انجام ‌شده است.

سرهنگ بختیاری ضمن تاكید براینكه شماره تلفن 110 پل ارتباطی بین پلیس ومردم به شمار می رود از شهروندان خواست ،از تماس های غیر ضروری با این مركز جدا خودداری كرده و در صورت بروز موارد خاص كه نیاز به حضور كارشناس پلیس دارد با این شماره تماس گرفته و موضوع را اطلاع دهند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها