0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

حضور دلیلی در بین تماشاگران سالن ملت
دوشنبه 1 اسفند 1390  11:11 PM

به گزارش ایمنا، دیدار تیم‌های بسکتبال ذوب آهن و المتحد لبنان با حواشی جالبی همراه بود:
* رسانه های گروهی استقبال بسیار خوبی از این دیدار به عمل آورده بودند.
* این دیدار از شبکه ۳ سیما و شبکه های لبنانی به صورت زنده برای بینندگان تلویزیونی پخش می‌شد.
* خدابخش مدیرکل تربیت بدنی استان اصفهان در جایگاه ویژه سالن ملت حضور داشت.
* حدود ۲۵۰۰ نفر در سالن ملت حضور داشتند و از نزدیک شاهد این دیدار بودند، امشب در سالن ملت جو بسیار خوبی برای تیم میزبان برقرار بود و هواداران تیم با سابقه ذوب آهن به خوبی به تیم محبوب خود برای کسب پیروزی کمک کردند.
* در نیمه اول این دیدار تدارکات تیم المتحد لبنان که در نیمکت این تیم حضور داشت با فریادهای عجیب خود تیم لبنانی را تشویق می‌کرد.
* تیم بسکتبال ذوب آهن در نیمه اول علی رغم شروع خوبی که در آغاز کوارترهای اول و دوم داشت اما پایان بدی داشت و این نیمه را با نتیجه ۳۱ بر ۴۰ به حریف لبنانی خود واگذار کرد اما در نیمه دوم ذوب آهن با ترفندهایی که فرزاد کوهیان، سرمربی این تیم به کار گرفت توانست در این بازی سرنوشت ساز پیروز شود و به نیمه نهایی مسابقات غرب آسیا صعود کند.
* اصغر دلیلی، مدیر عامل سابق باشگاه ذوب آهن با حضور در سالن ملت و نشستن در بین تماشاگران عادی این دیدار تعجب خبرنگاران حاضر در سالن را بر انگیخت.
* گفتنی است غیر از دلیلی، منصور ابراهیم زاده، سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن نیز در سویی دیگر بین تماشاگران نشسته بود.
* تماشاگران ذوب آهن هیچ واکنشی نسبت به حضور دلیلی نداشتند و هیچگونه شعاری در این راستا سر ندادند.
* اوشین ساهاکیان که با ورودش به زمین تماشاگران حاضر در سالن بسیار از او استقبال می‌کردند در ابتدای کوارتر چهارم مرتکب خطای چهارم خود شد و فرزاد کوهیان به دلیل جلوگیری از اخراج او مجبور شد دقایقی به او بازی ندهد و در دقایق پایانی بازی او را به میدان بفرستد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها