0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

بیش از ۵۰ هزار راس دام در گلپایگان در برابر تب برفکی واکسینه شدند
دوشنبه 1 اسفند 1390  11:07 PM

رییس شبکه دامپزشکی گلپایگان از واکسینه شدن بیش از ۵۰ هزار راس دام در طرح واکسناسیون تب برفکی در گلپایگان خبر داد.

مسعود غفاری در گفتگو با خبرنگار ایمنا در گلپایگان اظهار داشت: طرح واکسیناسیون تب برفکی دام های دامداری های سنتی در گلپایگان از ۱۳ دی ماه آغاز شد و تا پایان بهمن ماه ادامه یافت که در مدت اجرای طرح تقریبا صد در صد دام های دامداری های سنتی شهرستان علیه این بیماری واکسینه شدند.
وی افزود: پیش بینی شبکه دامپزشکی شهرستان واکسینه شدن ۲۰هزار راس گاو و گوساله و ۳۰ هزار راس گوسفند و بز بود که با اجرای این طرح تعداد ۱۹ هزار و ۲۶۰ راس گاو و گوساله و ۳۴ هزار و ۶۱۰ راس گوسفند و بز در برابر این بیماری واکسینه شدند.
غفاری با اشاره به دوره های واکسناسیون دام ها تصریح کرد: با توجه به سیاست های کلان سازمان در طول سال در دامداری های صنعتی ۳ نوبت و در فاصله زمانی ۴ ماهه و در دامداری های سنتی ۲ نوبت و در بازه زمانی ۶ ماهه عملیات واکسیناسیون صورت می گیرد.
وی بیان داشت: طرح واکسیناسیون تب برفکی با مشارکت بخش خصوصی و به صورت رایگان صورت گرفت که سهم بخش دولتی در اجرای این طرح ۱۰ هزار ۵۶۲ راس گاو و گوساله و ۱۷ هزار و ۱۷۰ راس گوسفند و بز بود که حدود نیمی از تعداد دام ها را شامل می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی گلپایگان ادامه داد: اجرای واکسیناسیون بر روی ما بقی دام ها توسط بخش خصوصی انجام پذیرفت و مبلغ ۱۰۸ میلیون ریال بابت اجرای این طرح به این بخش پرداخت شد.
غفاری گفت: با توجه به اجرای منظم طرح های واکسیناسیون تب برفکی، از ابتدای سال جاری تاکنون در دام داری های سنتی و صنعتی شهرستان هیچ مورد خاصی از بیماری مشاهده نشده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال علاوه بر طرح واکسیناسیون تب برفکی کلیه واکسیناسیون های موردنیاز دام ها از قبیل شاربن، آبله، بروسلوز(تب مالت)، شاربن علامتی، سل و هاری انجام پذیرفته است.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها