0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

تعامل مسوولان‌ با رسانه‌ها می‌تواند دستورالعمل انقلاب را به همه جهان صادر کند
دوشنبه 1 اسفند 1390  2:01 PM

دبیر اولین جشنواره مسوول پاسخگو از منظر رسانه گفت: مسوولان‌ دستگاه‌های اجرایی باید با همکاری و تعامل مناسب با رسانه‌ها داشته باشند تا بتوانند ارزش‌های انقلاب اسلامی را به صورت یک دستورالعمل به همه جهان صادر کند.

 به گزارش ایمنا‌ منصور گلنار‌ی در مراسم اختتامیه اولین جشنواره مسوول پاسخگو از منظر رسانه، مسوولان‌ نظام جمهوری اسلامی را از بزرگان و فرهیختگان دانست و اظهار داشت: البته در برخی موارد این مسوولان به علت گرفتاری‌های روزمره پاسخگویی مناسبی برای مردم و همچنین اصحاب رسانه نیستند.
وی با تاکید بر این که هدف از برگزاری این جشنواره سنجش عملکرد مسوولان نمی‌باشد، بیان داشت: جشنواره مسوول پاسخگو از نظر رسانه به دنبال آن است که مسوولان رابطه سالم و صحیحی را با اصحاب رسانه برقرار کنند.
دبیر اولین جشنواره مسوول پاسخگو از نظر رسانه با اشاره به این که مسوولان برای ارایه خدماتی که انجام می‌دهند و همچنین برای تسهیل در امور نیازمند افکار عمومی هستند، افزود: پر واضح است که نماینده افکار عمومی رسانه‌ها هستند و چنانچه رابطه صحیحی بین رسانه‌‌ها و مسوولان ایجاد شود هر دو طرف سود خواهند برد.
وی با اشاره به این که در طول برگزاری این جشنواره نحوه و میزان و چگونگی ارتباط مسوولین دستگاه‌ها با رسانه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفته است، بیان داشت: همه می‌دانیم که در عصر ارتباطات به نوعی می‌توان گفت بود و یا نبود فعالیت‌ها بستگی به انعکاس رسانه‌ها دارد.
گلناری با اشاره به این که مسوولان باید در ایجاد ارتباط با رسانه‌ها توجه بیشتری داشته باشند، گفت: ممکن است برخی مسوولان متوجه نباشند که می‌توانند در تکریم خبرنگاران شرایط خاصی را برای دستگاه مربوطه ایجاد کند.
وی با بیان این که در سطح کشور همایش‌ها و جشنواره‌های زیادی برگزار می‌شود، افزود: امیدواریم این جشنواره مقصد فعالیت‌های مسوولان و ارتباط آنها با رسانه‌ها نباشد و مبدائی باشد که بتواند رهنمودهای علمی و کاربردی را برای ارتقای روابط مسوولین با رسانه‌ها ارایه دهد.
دبیر اولین جشنواره مسوول پاسخگو از منظر رسانه با بیان این که امروزه کشورهای مصر، لیبی و تونس از جمهوری اسلامی ایران برنامه و دستورالعمل می‌خواهند، تصریح کرد: بنا بر فرمایش آیت‌الله دکتر شهید بهشتی انقلاب ما انقلاب ارزش‌هاست و در این راستا همه مردم ایران و به ویژه رسانه‌ها باید در رشد و نمو ارزش‌های انقلاب به منظور ارایه دستورالعمل انقلاب به جهانیان تلاش‌های شایسته‌ای را انجام دهند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها