پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
شنبه 13 اسفند 1390 7:52 PM
تهیه کننده ی سری Resident Evil آقای کاواتا گفته است که آن ها انگیزه ی زیادی برای ساخت سومین عنوان RE برای کنسول دستی نیتندو ۳DS دارند.
بر اساس گفته های کاواتا در مصاحبه ای که چند روز پیش با IGN در مورد بازخورد های مثبت بازی خود Revelations انجام داده بود، می توان گفت که سومین عنوان اختصاصی ۳DS از این سری نیز ساخته خواهد شد. اولین بازی رزیدنت اویل که برای این کنسول دستی منتشر شد، The Mercenaries یود که سال قبل و همراه با انتشار کنسول عرضه گشت.
البته وی گفت که در حال حاضر مشغول کار بر روی پروژه های دیگری در کمپانی است و قبل از این که بتواند به سراغ پروژه های دیگری برود باید تمام تمرکز خود را بر روی آن عناوین بگذارند.
“واکنش های مثبت غیر منتظره ی فن های سری به Revelations به من انگیزه داد تا یک بازی دیگر از این سری برای ۳DS بسازم.”
“من ایده های زیادی در سر دارم، با این حال، کارهای زیادی هنوز هستند که اول از همه به آن ها باید رسیدگی شود.”
وی همچنین اضافه کرد:
“شنیدن این که فن ها از Revelations لذت برده اند و از ان خشنود بوده اند بسیار خوش حال کننده و انرژی دهنده است و باعث می شود تا من بیش از هر چیز به ساختن RE دیگری فکر کنم و از کارهای دیگر فاصله بگیرم. چون دوست دارم یک بازی دیگر از سری رزیدنت اویل بسازم تا فن ها بازی کنند و لذت ببرند.”
در حال حاضر نگرانی اصلی کاواتا نظارت بر تیم ساخت و توسعه ی Resident Evil 6 است که در ۲۰ نوامبر امسال برای PS3 وX360 منتشر خواهد شد.