0

بازیهای جدید - خبرهای جدید

fahrenheit47
fahrenheit47
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 581

پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
پنج شنبه 4 اسفند 1390  6:50 PM

چند وقت پیش آقای Guy Longsworth از سوی شرکت سونی در مصاحبه ای با سایت GameTrailers اعلام که کرد تمام استودیوهای سونی مشغول به ساخت بازی برای کنسول دستی PSVita هستند. با این جمله ذهن ما به صورت خودکار به سمت بهترین استودیو شرکت سونی رفت، استودیویی که بازی‌هایی چون Uncharted را عرضه کرد و مشغول ساخت بازی The Last of Us است. اما شرکت Naughty Dog این قضیه را رد کرده است.

آقای Arne Meyer از اعضای Naughty Dog در این باره گفت:

“من نمی‌گویم هرگز برای PS Vita بازی نمی‌سازیم، اما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای آن نداریم. متنفرم از این که در کارم پیشرفتی نکنم، و باید بگویم ما حداکثر تلاشمان را می کنیم تا بازی‌هایمان بر روی کنسول مطابق میل ما باشند و من دوست دارم همه‌ی توان و منابعمان را برای گسترش تکنولوژی و موتور بازیسازیمان مصرف کنیم. PSVita می‌تواند قوانین حاکم بر کنسول‌های دستی را تغییر دهد و آن‌ها ‌را به راهی نوین بکشاند. همانطور که گفتم من نمی‌گویم هرگز برای آن بازی نمی‌سازیم اما ما هنوز هیچ برخوردی با این کنسول دستی نداشتیم. به همین دلیل است که بازی Jak and Daxter: The Lost Frontier برای PSP یک پروژه داخلی برای ما نبود.”

جالب است بدانید که بازی Uncharted: Golden Abyss که در انحصار کنسول دستی PS Vita است توسط Nughty Dog ساخته نشده و کاربر روی آن را SCE Bend Studio بر عهده گرفته است. 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها