0

بازیهای جدید - خبرهای جدید

fahrenheit47
fahrenheit47
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 581

پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
پنج شنبه 4 اسفند 1390  6:47 PM

ه.ک Ps Vita مدت ها زمان خواهد برد؟
آقای اسکات رودی از سوی سونی در مورد امنیت و مقاومت این کنسول در زمینه ی -- شدن صحبت هایی را به میان آورد. آقای رودی اعلام کرد : "ما برای مقابله با -- شدن(Anti Piracy) از ابتدا اندیشیده بودیم و یکی از مهمترین اقدامات ما برای Vita بود. ما برای مقابله کردن با -- شدن کنسول Ps Vita از روز اول تصمیم گرفتیم که فرمت بازی های این کنسول را کاملاً اختصاصی تهیه کنیم، به همین دلیل است که بازی های آن با فرمت مخصوص به خود منتشر خواهند شد."

آقای رودی ادامه داد : "این چیزی بود که ما مطمئن بودیم این افراد نمی توانند بازی های Ps Vita را به صورت دزدی اجرا کنند. منظور من این است که منتشر کردن بازی ها بر روی کارتریج های مخصوص یکی از راه حل های طراحی شده ی ما برای مقابله با زمینه ی دزدی بازی ها بود، حداقل می توان از این روش تا مدتی استفاده کرده و مطمئن بود در این بازه ی زمانی کسی نمی تواند بازی ها را غیر قانونی اجرا کنند."

در اواخر مصاحبه ی خود اعلام کرد : "ما چندین و چند جواب دیگر برای چگونگی مقابله با -- شدن Ps Vita در چنته داریم اما فکر نمی کنم اعلام کردن آن ها در حضور عموم چندان روش عاقلانه ای باشد. اما مطمئن باشید مقابله با دزدی بازی ها یکی از اصلی ترین اهداف ما برای این کنسول است چون زمانی سازندگان و ناشران بازی های خوبی منتشر می کنند اما بدلیل دزدیده شدن عنوان خود دچار ضرر مالی می شوند و برای ادامه دادن راهی که در پیش گرفته اند ناامید و دلسرد خواهند شد. در آخر اعلام می کنم که جلوگیری از مسائل -- جزء اصلی ترین اهداف ما است و سعی می کنیم با ارائه راه حل های مناسب از این امر جلوگیری به عمل آوریم." 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها