پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
یک شنبه 29 مرداد 1391 3:42 PM
بر اساس گفتههای کرایتک، روند ساخت و توسعهی بازی Ryse در حال حاضر «به خوبی در حال پیشروی» است.
در گیمزکام ۲۰۱۲، Cevat Yerli از کرایتک در مصاحبهای با یوروگیمر، اذعان داشت که ساخت بازی Ryse با اینکه به استودیوی فرانکفورت سپرده شده است، همچنان با کارگردانی او در حال انجام است.
“تیم سازنده عوض شد، ولی اینکار دلایل دیگری داشت. مردم فکر میکنند که این کار به خاطر این بود که تیم سازنده قبلی درست کار نمیکرد، ولی تنها دلیلمان برای اینکار، تغییر راهبردهای استودیو بود. ما میخواستیم بوداپست، کمی بیشتر بر روی موبایلها و تبلتها تمرکز کند و بعد از این آنها بازی Fibble را عرضه کرد، که یک بازی کلیدی برای کرایتک بود. ما از این پس بازیهای کژوال بیشتری میسازیم که البته رایگان خواهند بود. “
وی ادامه داد:
“در مورد Ryse من به شما اطمینان میدهم که همه چیز به خوبی پیش میرود، فقط نمیتوانیم در مورد آن حرف بزنیم.”
شایعهها در سال گذشته حاکی از این بود که این بازی، دیگر انحصارا در اختیار کینکت و Xbox 360 نخواهد بود، و به جای آن برای کنسول نسل بعد مایکروسافت عرضه خواهد گشت، اما یرلی اصلا برای این صحبتها ارزش قائل نیست.
“من نمیدانم! ما هنوز با مایکروسافت کارر میکنیم و خب به همین دلیل نمیتوانیم پلتفرم عرضه را تغییر دهیم. ولی اگر مایکروسافت این تصمیم را بگیرد، من نمیتوانم حرفی بزنم.”
Ryse اولین بار در جریان کنفرانس E3 2010 مایکروسافت رونمایی شد. این بازی قبل از آن با اسم رمز Kingdoms شناخته میشد.