0

بازیهای جدید - خبرهای جدید

fahrenheit47
fahrenheit47
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 581

پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
پنج شنبه 19 مرداد 1391  8:19 AM

بعد از این که شخص اول والو، یعنی گیب نیول، نگرانی خود را از بابت ویندوز جدید شرکت مایکروسافت اعلام کرد و آن را “فاجعه” خواند، در آخرین مقاله‌ی GI.Biz دیگر سازندگان بازی برای پلتفرم PC نیز نگرانی خود را از این سیستم عامل ابزار داشتند. یکی از این افراد، Dean “Rocket” Hall سازنده‌ی اصلی بازی DayZ است.

هال در مصاحبه‌ی خود توضیح داد که با این‌که زمان بیشتری برای شناخت قابلیت‌های ویندوز ۸ نیاز است، اما “در این مورد نگرانی‌های به جایی وجود دارد، مخصوصا برای بازی‌های پیچیده‌ای که در آن بازار PC پیشینه‌ی خوبی دارد.”

وی با به میان آوردن این گفته که “بازی‌های PC همیشه بازی‌های گیمرها بوده‌اند” ادامه داد:

“من کاملا با گیب نیول در دیدگاه او نسبت به این‌که یک چیز لینکوس را به عقب رانده و آن هم بازی است، موافق هستم. در حال حاضر اتفاقات جالبی در شرف وقوع است که من خوش‌حالم که DayZ را شامل می‌شود، وقتی کنسول‌ها به آخرین سال‌های عمرشان می‌رسند، PC گیمینگ می‌درخشد و می‌تواند خیلی قوی به سمت جلو حرکت کند.”

وی همچنین افزود:

“در مجموع، فکر می‌کنم برای همه‌ی ما خیلی زود باشد که این را به زبان بیاوریم. اما نگرانی حقیقتا وجود دارند. برخی نگرانی‌ها چنان بیان می‌شوند که شما را شگفت‌زده می‌کنند، آیا مایکروسافت قصد دارد راه رقبای خود را به سازندگان تحمیل کند و آن‌ها را وادار به انجام آن کند، و یا می‌خواهد با این‌کار فضای خلاقیت را به نفع خود کاهش دهد؟ اظهار نظر قطعی را برای بعدا نگه می‌دارم.”

آیا شما با این بازی‌سازان که یاران حقیقی گیمرهای PC بوده‌اند موافق هستید؟ به نظر شما ویندوز ۸ می‌تواند پلتفرم خوبی برای اجرای بازی‌های رایانه‌ای باشد؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها