پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
پنج شنبه 19 مرداد 1391 8:17 AM
Andrew Wilson مدیر EA Sports تائید کرد که در بازی های آینده ی این شرکت، از قابلیت پشتیبانی فرامین صوتی و حرکتی کینک بیشتر استفاده خواهند شد.
او در مصاحبه ای با MCV گفت که آنها از روند کار با کینکت بسیار راضی هستند و در آینده بازی های بیشتری با قابلیت پشتیبانی کینکت خواهند ساخت.
او در این باره گفت:
ما مردم را وقتی که بازی هایی مانند FIFA و Madden انجام میدادند را تماشا میکردیم. دقیقا مانند همان کاری که با Tiger Woods انجام دادیم. نشستیم و مردم را در هنگام بازی با آن تماشا کردیم.
خوب در Tiger Woods همه میخواهد که با چوب گلف به توپ ضربه بزنند و دستگاه هایی مانند Move و Wii و کینکت این قابلیت را به آنها میدهند تا با لذت هرچه تمام تر بازی را تجربه کنند.
وقتی ما بازی مردم در FIFA و Madden را نگاه میکردیم، میدیدیم که آنها بسیار فریاد میزنند. هرچند بسیاری از آنها را با خودشان بودند. به طور مثال در بازی فیفا ما میدیدم که مردم در حالی که بازی میکنند، فریاد میزنند و به یار هایشان دستور میدهند. و این فریاد ها برای ما مفهمو هایی داشت. من واقعا از کاری که در شماره ی جدید بازی انجام داده ایم خوشحال ام.
من فکر میکنم در ابتدای کار کینکت همه انتظار تقلید حرکتی را داشتند، اما فرمان های صوتی نیز بسیار بسیار کار آمد اند و ما بیشتر شاهد این قابلیت در بازی هایمان خواهیم بود.