0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

100 نفر زیر پوشش طرح استعداد‌یابی تنیس هستند
دوشنبه 1 اسفند 1390  1:13 AM

دبیر هیئت تنیس استان اصفهان گفت: از زمان برپایی طرح ویژه استعدا‌دیابی تنیس در استان اصفهان تا این لحظه حدود یک‌صد نفر زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.

فرشید زیدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: به دلیل سازماند‌هی به ورزشکاران با استعداد تنیس استان اصفهان، طرح استعداد‌یابی تا پایان سال به حالت سکون درآمده و البته ادامه کار استعداد‌یابی به ابتدای سال جدید موکول می‌شود.

وی با بیان اینکه چهار نفر از تنیسور‌های استان اصفهان به دوره داوری درجه سه اعزام شده‌اند، تاکید کرد: دامون صفایی، بشیر آزیدهاک، علی غفرانی و علی روستازاده تنیسور‌های شرکت کننده در این دوره هستند.

دبیر هیئت تنیس استان اصفهان تاکید کرد: افراد اعزام شده از شرایط خاصی مانند آشنایی کامل به ورزش تنیس و دارا بودن سن زیر 35 سال برخوردار هستند.

وی در ادامه صحبت‌های خود اشاره‌ای به رقابت‌های تنیس کشوری بانوان در کیش کرد و بیان داشت: در این مسابقات دو تیم با نام‌های قدیر و اسپادانا از طرف هیئت تنیس استان اصفهان شرکت داشتند.

زیدی افزود: در رقابت‌‌های تنیس کیش که به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد، تیم اسپادانا توانست مقام سوم را از آن خود کند. تعداد شرکت‌کنندگان هر تیم در رقابت‌های قهرمانی کشوری کیش چهار نفر بود.

دبیر هیئت تنیس استان اصفهان در مورد برنامه‌های آتی هیئت تنیس استان اصفهان در اسفند‌ماه گفت: در این ماه نیز به مانند همیشه رقابت‌‌های داخلی هیئت تنیس از جمله مسابقات آدینه برگزار می‌شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها