0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

مصرف سوخت خودروها با نصب كلاچ هوشمند 20 درصد كاهش می یابد
یک شنبه 30 بهمن 1390  2:06 AM

مدیر یك شركت تولید كننده قطعات خودرو گفت:نصب كلاچ برقی هوشمند در خودروها سبب كاهش 20 درصدی مصرف سوخت می شود.


'فرامز امیری' عصر شنبه در حاشیه هشتمین نمایشگاه صنعت خودرو اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نصب كلاچ هوشمند بر روی خودروها سبب آسایش و كاهش استرس رانندگان و افزایش عمر صفحه كلاچ می شود.

وی با بیان اینكه امكان تعویض حالت رانندگی از كلاچ پایی به كلاچ برقی وجود دارد ،گفت:این وسیله برای افرادی كه از درد كمر و زانو درد در هنگام رانندگی رنج می برند بسیار مناسب است زیرا بدون نیاز به استفاده از پای چپ می توانند براحتی رانندگی كنند.

وی اظهارداشت: این وسیله دارای استاندارد از اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می باشد و توسط 37 نمایندگی در سراسر كشور قابل عرضه است.

امیری همچنین از عقد قرارداد شركت متبوعش با شركت سایپا برای نصب این وسیله بر روی خودروهای آن خبر داد و گفت:تاكنون یكهزار خودرو به این وسیله مجهز شده است.

وی هزینه نصب این وسیله را بر روی خودروها 350 هزار تومان عنوان و تصریح كرد: شهروندان اصفهانی در این نمایشگاه می توانند از تخفیف 40 هزار تومانی این وسیله برخوردار شوند.

هشتمین نمایشگاه 'صنعت خودرو' ( Isfahan AUTO 2012) از 27 تا 30 بهمن ماه جاری در شركت نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان برگزار می شود.

این نمایشگاه از ساعت 15 تا 22 پذیرای علاقه مندان به صنعت خودرو است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها