استقلال، به پرسپولیس و سپاهان پیوست
یک شنبه 30 بهمن 1390 1:16 AM
تیم فوتبال استقلال با پیروزی مقابل الاتفاق عربستان به مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد تا فوتبال ایران در این رقابت ها سه نماینده داشته باشد.
به گزارش ایمنا، در دور دوم از مرحله پلی آف رقابت های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۱۷:۲۰ دقیقه امروز تیم استقلال ایران در ورزشگاه آزادی و با قضاوت والنتین کوالنکوی ازبکستانی برابر الاتفاق عربستان قرار گرفت و با برتری ۳-یک مقابل میهمانش راهی مرحله گروهی شد.
در نیمه اول آبی پوشان روی یک کار گروهی و ضربه نهایی گوران یرکوویچ در دقیقه ۳۸ به نخست دست یافتند تا ۶۰ هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه شادی کنند.
با آغاز نیمه دوم تیم عربستانی بازی را در دست گرفت و در دقیقه ۶۰ یوسف السالم در موقعیتی تک به تک توپ را از روی سر سید مهدی رحمتی عبور داد و به گل تساوی الاتفاق تبدیل کرد.
شادی این گل برای الاتفاقی ها فقط دو دقیقه دوام داشت؛ چرا که خسرو حیدری روی پاس طلایی آرش برهانی گل دوم استقلال را به ثمر رساند.
در دقیقه ۶۵ برهانی پس از عبور از سد مدافع حریف، با ضربه ای زمینی گل سوم را به نام خود ثبت کرد تا ورزشگاه غرق در شادی شود.
با این پیروزی شاگردان پرویز مظلومی به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند تا ضمن رساندن تعداد سهمیه ایران در این مسابقات به عدد ۳، با تیمهای الجزیره امارات، الریان قطر و نسف کراچی ازبکستان همگروه شوند.
مرحله دوم پلیآف مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا امشب با برگزاری دیدار الشباب امارات - نفتچی ازبکستان به پایان میرسد. سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران دیگر نمایندگان ایران در دوره پیش روی لیگ قهرمانان آسیا هستند.