اوراق مشاركت شهرداري كاشان با نرخ ۲۰درصد به فروش می رسد
یک شنبه 30 بهمن 1390 12:51 AM
شهرداري كاشان از ۲۹ بهمن ماه امسال ۳۰۰ ميليارد ريال اوراق مشاركت چهار ساله با نرخ سود علي الحساب ۲۰ درصدی براي پروژه نوسازي بافت فرسوده کاشان در تمامی شعب بانك شهر عرضه می کند.
شهردار كاشان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در کاشان اظهار داشت: برای پروژه نوسازی بافت فرسوده کاشان از 29 بهمن ماه امسال 300 میلیارد ريال اوراق مشارکت چها رساله در تمامی شعب بانک این شهرستان توسط شهرداری عر ضه می شود.
سعید مدرس زاده، اجرای بخشي از این پروژه را در محدوده ۳۵ هكتاري بافت فرسوده كاشان ذکر کرد.
سعید مدر س زاده افزود: با اجرای اين پروژه علاوه بر آثار توسعه شهري در اين نقطه از شهر( بافت فرسوده)،مركز تجاري جديدي با زيربناي ۵۳ هزار و ۵۲۷ مترمربع در این منطقه ايجاد خواهد شد.
به گفته وی، اجرای پروژه مجتمع تجاری و اداری اميركبير در حاشيه شمالي خيابان اميركبير در ۸ طبقه با زيربناي 6 هزار و 400 مترمربع، از جمله پروژه هاي با ارزش افزوده اقتصادي بالا است كه از محل این اوراق تأمين مالي خواهد شد.
مدرس زاده تأكيد كرد: اين پروژه ها پاسخي به كمبود فضاها و سرانه هاي مورد نياز بافت قديم شهر كاشان است كه علاوه بر افزايش كيفيت زندگي شهروندان و توسعه پايدار شهر كاشان، جذابيت هاي بسياري براي سرمايه گذاري دارند.
وی اظهار داشت: كل سرمايه گذاري در اين طرح حدود بر ۴۰۰ ميليارد ريال است كه بر اساس مطالعه دقيق انجام شده بر روي بازار هدف و مشتريان واحدها، انتظار مي رود كه پروژه ها بازگشت سرمايه در خور توجهي را داشته و براي خريداران اين اوراق علاوه بر سود علي الحساب، سود قطعي مناسبي نيز در پايان مشاركت محقق شود.
وي ابراز اميدواري كرد: با توجه به جذابيت و پتانسيل هاي اقتصادي طرح و نرخ سود علي الحساب ۲۰درصد استقبال از اين اوراق چشمگير خواهد بود.