بازیکنان تیم ملی را برای کیروش انتخاب میکنند؛ او اصلا مسابقات لیگ را نمیبیند
یک شنبه 30 بهمن 1390 12:17 AM
یکشنبه به تیم ملی دعوت شد و چهارشنبه خط خورد تا شدیدترین انتقادات را به دعوت از بازیکنان خاص(!) داشته باشد. البته او یک روز پیش از خط خوردنش راهی امارات شد تا تعطیلات مسابقات لیگ را در خارج از کشور بگذراند. از نظر محسن بنگر بازیکنان تیم ملی توسط شخصی به جز سرمربی تیم ملی انتخاب میشوند و هر کسی بیشتر رابطه داشته باشد، در تیم ملی ماندنی خواهد بود.
بنگر امروز در گفتگوی خود با ایمنا، در مورد شرایط سپاهان، تثبیت صدرنشینی این تیم در لیگ برتر، دعوت نشدنش به تیم ملی و مسائل دیگر گفتگو کرد.
شرایط تیم چگونه است؟
همه چیز خوب. تیم صدر جدول است و همه چیز اوکی است.
فکر میکنم با توجه به تعداد کم ملیپوشها این صدرنشینی کمتر از استقلال و تراکتور در خطر است؛ قبول داری؟
ما از اول میدانستیم اینگونه میشود. هنوز لیست نهایی اعلام نکرده بود، ما مسافرتهایمان را رفته بودیم و از ابتدا میدانستیم که فقط برای اینکه لیست تیم ملی دهان پر کن باشد، ما را دعوت کردند. همه چیزش الکی بود چون همه میدانستند که این دعوتها الکی بود چون آنهایی که به تیم ملی دعوت شدند، ۱۵ روز پیش از آن پاسپورتهایشان را گرفته بودند. به هر حال در جمع ملیپوشها همبازیان خودمان هم بودند. من چون میدانستم این دعوتها الکی است، بعد از بازی با سایپا بلیط گرفتم و بلافاصله به مسافرت رفتم.
عجیب بود که یکشنبه دعوت شدید اما چهارشنبه خط خوردید.
در فوتبال اینها هیچ چیز عجیب نیست.
قبلا بر این باور بودی کسانی دعوت میشوند که خبرنگار دارند.
هنوز هم همین اعتقاد را دارم. میبینید که در لیست جدید تیم ملی اینگونه شد.
اما مثلا آرش برهانی که در تیم استقلال درخشش خوبی داشته هم خط خورده بود.
نمیدانم. من فقط در مورد خودم صحبت میکنم و کاری به کس دیگری ندارم. فقط میگویم که من از روز قبلش میدانستم خط میخورم چون دعوت به تیم ملی فرمالیته است و به همین دلیل روز سهشنبه به مسافرت آمدم.
برخی از کسانیکه خط خورده بودند، عملکرد بدی هم نداشتند. درست است که به عنوان مثال رجبزاده برای تیم ملی کمی پیر بود اما جای سیدصالحی یا رحمان واقعا خالی بود.
در فوتبال ایران کسانیکه خوب هستند، به تیم ملی دعوت نمیشوند. آنهایی که ۶، ۷ ماه بازی نکرده بودند، دعوت شده بودند.
عجیب نیست که از تیم صدرنشین فقط یک نفر به تیم ملی دعوت شود؟ از پرسپولیس ۵ نفر دعوت شدهاند.
نه. زشت نیست دیگر. اگر زشت بود که فوتبال ما اینگونه نمیشد. فکر میکنم دوست دارند ما هم قعر جدولی باشیم که از سپاهان چندین بازیکن دعوت کنند اما ما قهرمان میشویم و اصلا نمیخواهیم که از بازیکنان ما کسی را دعوت کنند. برای من اصلا مهم نیست که خط خوردم چون از قبل میدانستم دعوت نمیشوم. در بازی با مس کرمان شجاع خلیلزاده به من گفت که به تیم ملی دعوت شدم. اصلا آن زمان هنوز لیستی ارائه نشده بود اما او به من اینطور گفت. آقای کیروش اگر این چیزها را الان میبیند، ما سالهاست که این چیزها را میبینیم. در لیگ جوانان و نوجوانان به برخی بازیکنان میگفتند تو در تیم ملی هستی اما بعد او را خط میزدند. این سیاهبازیها مال الان نیست. سالهاست که وجود دارد و دیگر قدیمی شده است.
رحمان گفته بود کیروش بازیهای سپاهان را نمیبیند.
مگر کیروش اصلا بازیهای لیگ ایران را میبیند؟ به نظر من تیم ملی اصلا مهم نیست چون نفرات ۶ اردوی بعدی تیم ملی هم از الان انتخاب شدهاند و معلوم است چه کسانی دعوت میشوند چون خودشان این افراد را دعوت نمیکنند. خود کیروش هم نمیداند چه کسانی به تیم ملی دعوت شدهاند چون کسان دیگری برای او دعوت میکنند.
چه کسانی؟
به شما گفتم. برخی خبرنگاران دور هم مینشینند و کسانیکه بیشتر لابی دارند را دعوت میکنند.
به نظرت تیم ملی با این بازیکنان به جام جهانی میرود؟
انشاالله برود. ما خوشحال میشویم. حتما آنها که هستند هم خوب هستند. شما مطمئن باشید سپاهان با قهرمانی خود این بیمهریها را جبران میکند تا نشان دهد که به قهرمانی میاندیشد. مطمئن باشید کاری به کار بقیه نداریم و فقط به قهرمانی میاندیشیم.
فکر میکنی سپاهان قهرمان میشود؟
البته. همه چیز برای قهرمانی تیم فراهم است. مطمئن چرا قهرمان نشویم؟ مگر بار اولی است که میخواهیم قهرمان شویم؟
اما در نیمه اول بازی با سایپا یک جور حس برتری و غرور در ساقهای بازیکنان احساس میشد. استقلال هم مغرور شد که صدر را از دست داد.
نه. این به خاطر غرور نبود. سایپا تیم خوبی بود و به ما فشار آورد. دیگر همه تیمها خوب هستند و ما نباید منکر تواناییهای بازیکنان تیمهای دیگر شویم. باید بگویم بازی ما با سایپا یکی از سختترین بازیهایمان بود. وقتی یک تیمی خوب است، نمیشود منکر آن شد. آنها به ما فشار آوردند و ما به سختی و با تمام نیروهایمان موفق به این پیروزی شدیم.
اول فصل فکر میکردی که سپاهان روزی به صدر برسد؟
صددرصد. ما همه چیز داشتیم.
اما میگفتید باید به جای جشن قهرمانی جشن بقا بگیریم.
اول فصل هم میدانستیم که بازیکنان خوبی داریم اما شرایط بدی داشتیم.
به نظرت وضعیت بد استقلال ادامه پیدا میکند؟
نه. استقلال همیشه استقلال است و به بازیهای لیگ بر میگردد. ما باید فاصله امتیازی خود را حفظ کنیم و در صدر جدول بمانیم. بازی بعدی برای ما خیلی مهم است و باید در این بازی مقابل تراکتورسازی ۳ امتیاز بازی را بگیریم. ما باید با ملیپوشهای تراکتورسازی رقابت کنیم و مقابل این تیم به پیروزی برسیم. آنها ملیپوش دارند ولی ما نداریم پس باید با همین تیم محلی مقابل تیمی که ملیپوش دارد پیروز شویم!
چیرو قبل از اینکه برود تایر تراکتور را برای شما پنچر کرد.
خوب لیگ است و هر تیمی برای بقای خود میجنگد و ما با یک ملیپوش به مصاف تیم پر مهره تراکتوسازی میرویم و با همین تیم محلی خودمان قهرمان میشویم!
کرانچار و مرزبان هم برای آنالیز النصر به امارات رفتهاند. امسال قرعه آسانی ندارید.
باید روند بازیها را ببینیم. متاسفانه هر ۳ تیمی که در گروه ما هستند، صدرنشین لیگ برتر کشورهای خود هستند و باید از سالهای دیگر بیشتر تلاش کنیم و بازی به بازی ببریم. گویا بصیرت و کرانچار برای آنالیز النصر به امارات رفتهاند پس باید آنها را خوب بشناسیم و برای تاکتیک این تیمها برنامهریزی داشته باشیم. امیدوارم امسال به حقمان برسیم و قهرمان آسیا شویم.
گفتگو: مسعود سعیدی